Regina Angliei, surprinsa de o camera video in timpul unei discutii neoficiale

Regina Angliei, surprinsa de o camera video in timpul unei discutii neoficiale

Ea, a facut comentarii cu privire la extrem de sensibila vizita de stat din China in aceeasi zi in care premierul David Cameron, a fost, de asemenea, filmat spunandu-i ca Nigeria si Afganistan au fost "tari fantastic de corupte".

acum 58 luni (11 May 2016)

Regina a fost surprina marti, de o camera video cand facea comentarii neoficiale despre guvernul chinez in timpul unei petreceri gradina la Palatul Buckingham.

Ea, a facut comentarii cu privire la extrem de sensibila vizita de stat din China in aceeasi zi in care premierul David Cameron, a fost, de asemenea, filmat spunandu-i ca Nigeria si Afganistan au fost "tari fantastic de corupte". Regina a fost prezentata cu acesta ocazie comandantului Lucy D'Orsi care a condus operatiunile de protectie pe perioada vizitei de stat din China in octombrie anul trecut. Ea comentat cu comandantul Lucy D' Orsi spunand ca a fost un "ghinion" sa fie comandantul principal in timpul vizitei de stat. Primul-ministru, cu toate acestea, a fost mai putin laudat (se surprinde pe camera) cand spune Reginei despre summit-ul anticoruptie care-l gazduieste joi la Londra, afirmand ca se vor vedea "liderii unor tari fantastic de corupte care vin in Marea Britanie", Premierul a spus: " Nigeria si Afganistan eventual, sunt doua dintre cele mai corupte tari din lume". Comentariile premierului Cameron ar putea fi socotite ca un incident diplomatic, dupa ce presedintele nigerian Muhammadu Buhari a declarat ca guvernul sau a fost profund "socat si jenat" de comentariile respective. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro