Reghecampf: "Piturca e zero! Nu intelege nimic. Sa-si cumpere un dictionar romano-roman!"

Reghecampf:

Eu am anuntat ca nu vreau sa am de-a face cu el si cu nevasta-sa, care inteleg ca vorbeste despre mine, desi nu stiu daca are ceva in comun cu fotbalul. Reghe a fost jucatorul meu, l-am luat in lotul pentru Campionatul European de tineret desi nu jucase deloc, am avut o relatie OK cu el, dar cum a ajuns sa aiba doua rezultate bune a si inceput sa jigneasca".

acum 112 luni (11 Jan 2015)

Dupa ce Piturca l-a pus la punct pe Reghecampf in direct la Dolce sport, Reghecampf i-a dat acestuia o replica acida prin intermediul gsp.ro.

Ce a spus Piturca:"Fix cum a povestit Reghecampf a fost, a venit sa dea mina cu mine si i-am intors spatele. Nici nu-mi dau seama cum de a indraznit sa vina sa dea noroc cu mine. Eu am anuntat ca nu vreau sa am de-a face cu el si cu nevasta-sa, care inteleg ca vorbeste despre mine, desi nu stiu daca are ceva in comun cu fotbalul. Ei sint obisnuiti ca in Romania, unde exista oameni fara caracter, care azi se injura, se scuipa, iar miine sint de git. Eu nu sint asa. Reghe a fost jucatorul meu, l-am luat in lotul pentru Campionatul European de tineret desi nu jucase deloc, am avut o relatie OK cu el, dar cum a ajuns sa aiba doua rezultate bune a si inceput sa jigneasca". Eu m-am dus sa-l salut, nu , ca doar nu mai sintem tractoristi ca pe vremea Cooperativei Agricole de Productie din '49. In toata cariera lui nu a reusit ce am facut eu in ultimii doi ani! Ca sa ma poata depasi vreodata, trebuie sa se mai nasca inca o data! Sint cosmarul lui si o sa fiu si de acum inainte! Eu, Laurentiu Reghecampf, nu am jignit pe nimeni si nici nu o s-o fac vreodata". Orice aparitie a lui ne face si mai tare sa credem ca omul chiar nu stie nimic. Nu stiu daca intelege ceva din ce am spus, dar il sfatuiesc sa-si intrebe traducatorul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro