Reghecampf, cu sabia deasupra capului: moment de rascruce pentru cariera romanului dupa anuntul arabilor

Reghecampf, cu sabia deasupra capului: moment de rascruce pentru cariera romanului dupa anuntul arabilor

Doar ca, daca in Romania el a fost pastrat de Gigi Becali in functie, desi a pierdut titlul in sezonul 2015-2016 in dauna Astrei, la arabi, el isi va incepe mandatul cu sabia deasupra capului. Cat au rezistat ultimii antrenori la Al-WahdaNume PerioadaAguirre Iunie 2015 - Mai 2017Al-Jaber Ianuarie 2015 - Mai 2015Peseiro Noiembrie 2013 - Ianuarie 2015Jarolim Iulie 2013 - Noiembrie 2013Hickersberger Aprilie 2013 - Iulie 2013 Oli, aproape de sferturile Ligii CampionilorIn Emirate, Reghecampf se va bate la titlu cu Cosmin Olaroiu, in conditiile in care Al-Nasr nu i-a prelungit contractul lui Dan Petrescu.

acum 37 luni (25 May 2017)

Doar ca, daca in Romania el a fost pastrat de Gigi Becali in functie, desi a pierdut titlul in sezonul 2015-2016 in dauna Astrei, la arabi, el isi va incepe mandatul cu sabia deasupra capului.

Al-Wahda, una dintre cele mai bogate grupari din Emirate, asteapta un nou titlu din 2010 si tocmai a renuntat la Javier Aguirre pentru ca mexicanul n-a fost in stare sa castige campionatul in doi ani pe banca. Sefii clubului vor un antrenor capabil sa castige titlul care, in ultimii ani, a fost "confiscat" de un alt roman, Cosmin Olaroiu. "Il vom evalua dupa primul sezon" Anuntul sosirii lui Reghecampf la Al-Wahda a fost facut de unul dintre sefii echipei, Ahmed Al-Rumaithi, in presa locala. Dupa primul sezon, vom face o evaluare tehnica a mandatului sau si, in functie de ea, vom decide daca vom pune capat colaborarii sau daca vom activa optiunea de prelungire pentru al doilea sezon", a declarat Ahmed Al-Rumaithi. Iar statistica arata ca Al-Wahda n-are deloc rabdare cu antrenorii pe care ii angajeaza: din 2010 pana acum, componenta bancii tehnice s-a schimbat de noua ori! In aceasta perioada, al doilea cel mai scurt mandat l-a avut chiar Ladislau Boloni, cel care a rezistat doar 97 de zile la club si a fost dat afara dupa primul meci castigat! Fostul selectioner a fost "lucrat" de jucatorii locali, nemultumiti de rigorile impuse de Boloni. Moment de rascruce Revenind la Reghecampf, mandatul la Al-Wahda va fi un moment de rascruce pentru cariera sa.

Cat au rezistat ultimii antrenori la Al-WahdaNume PerioadaAguirre Iunie 2015 - Mai 2017Al-Jaber Ianuarie 2015 - Mai 2015Peseiro Noiembrie 2013 - Ianuarie 2015Jarolim Iulie 2013 - Noiembrie 2013Hickersberger Aprilie 2013 - Iulie 2013

Oli, aproape de sferturile Ligii CampionilorIn Emirate, Reghecampf se va bate la titlu cu Cosmin Olaroiu, in conditiile in care Al-Nasr nu i-a prelungit contractul lui Dan Petrescu. Oli va incepe cel de al cincilea sezon la Al-Ahli Dubai. El s-a clasat pe locul trei la ultima ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro