REGELE A VOTAT! A venit la sectie insotit de un alai de LAUTARI

REGELE A VOTAT! A venit la sectie insotit de un alai de LAUTARI

Se stie ca noi romii depindem de ajutorul social, depindem de primarii, de consilii locale, de consilii judetene si eu sper ca cei pe care i-am ales sa tina cont de votul nostru si sa ii ajute pe semenii nostri care trec prin mari probleme.

acum 74 luni (5 Jun 2016)

Dorin Cioaba, regele autointitulat al romilor de pretutindeni a votat duminica la Primaria Sibiului, insotit de un alai de lautari. La iesirea de la urne, regele Cioaba a oferit si o declaratie jurnalistilor aflati la fata locului.

Dorin Cioaba, regele romilor de pretutindeni a declarat ca a votat ca Dumnezeu sa dea tuturor romilor o administratie buna, primari care sa-i ajute, altfel peste patru ani romii vor fi suparati.

"Am votat astazi ca Dumnezeu sa ne dea o administratie buna, o administratie care sa aiba grija si de noi, de romi. Se stie ca noi romii depindem de ajutorul social, depindem de primarii, de consilii locale, de consilii judetene si eu sper ca cei pe care i-am ales sa tina cont de votul nostru si sa ii ajute pe semenii nostri care trec prin mari probleme. In toata tara, votul nostru a fost pentru unitatea romilor si primarii sa faca ceva pentru ei, daca nu, peste patru ani vom fi suparati", a spus Dorin Cioaba.

Acesta a mentionat ca a votat cu o doamna candidat si i-a indemnat pe romi sa faca la fel. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro