Refugiatii crestini, hartuiti de cei musulmani in adaposturile din Germania

Refugiatii crestini, hartuiti de cei musulmani in adaposturile din Germania

Anul trecut, 1,1 milioane de refugiati au ajuns in Germania, iar in acest an, potrivit datelor comunicate la inceputul saptamanii de Ministerul german de Interne, au venit 190.000 de migranti.

acum 89 luni (11 May 2016)

Studiul a fost realizat in perioada februarie-aprilie si a luat in calcul raspunsurile a 231 de refugiati, cu precadere din Siria, Irak si Afganistan, majoritatea convertiti recent la crestinism.

Multi dintre ei s-au plans de violente fizice si psihice, de ofense si chiar amenintari cu moartea, noteaza Deutsche Welle. De asemenea, in jur de 50% dintre cei chestionati s-au plans de persecutii din partea personalului de paza. Autoritatile de la Berlin pregatesc un plan de integrare si securitate care prevede o serie masuri pentru protejarea categoriilor vulnerabile de refugiati. Anul trecut, 1,1 milioane de refugiati au ajuns in Germania, iar in acest an, potrivit datelor comunicate la inceputul saptamanii de Ministerul german de Interne, au venit 190.000 de migranti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro