Recorduri vestimentare de Cartea Recordurilor. Cea mai lunga rochie din lume are 150 de metri lungime

Recorduri vestimentare de Cartea Recordurilor. Cea mai lunga rochie din lume are 150 de metri lungime

Piesa vestimentara a fost croita din material negru si a avut o lungime de peste 150 de metri si o latime de peste 50. Femeia a legat unul de altul, nici mai mult, nici mai putin de 8.969 de baticuri pentru a crea un lant textil multicolor.

acum 42 luni (20 May 2016)

In calitate de designer acesta a realizat cea mai lunga rochie din lume. Piesa vestimentara a fost croita din material negru si a avut o lungime de peste 150 de metri si o latime de peste 50. In 2010, in Londra a fost realizata cea mai lunga pereche de chiloti din intreaga lume. Indispensabilii giganti aveau o lungime de 20 de metri si o latime, in talie de 12 metri.

Perechea a fost realizata in cadrul unui atelier de moda din Londra si expusa apoi in cadrul unui eveniment public, organizat pe strazile metropolei, pentru amuzamentul tuturor trecatorilor. Spanioloaica Coordinadora de Penas de Valladolid intra in 2014 in Guinness Book of Records cu cel mai lung lant realizat din baticuri. Femeia a legat unul de altul, nici mai mult, nici mai putin de 8.969 de baticuri pentru a crea un lant textil multicolor. El a reusit sa realizeze cel mai lung si mai lat tricou de pe mapamond. Obiectul vestimentar creat de el a fost expus in centrul orasului natal Santa Catrina si a masurat 93,2 metri lungime si o latime de 62,73 metri.

Americanul Roger Buckey Legried este considerat cel mai mare colectionar de palarii din intreaga lume. Specialistii Guinness Book au stabilit ca el are o colectie personala de 100.366 de palarii diferite. Cititi si: Cel mai "batran" penis din lume are 100 de milioane de ani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro