Record mondial stabilit la Sfantu Gheorghe

Record mondial stabilit la Sfantu Gheorghe

Citeste si: +De ce poate Elisabeta Lipa sa se scarpine-n nas pe +Imagini de la ATENTATUL din 1984 de la Sfantu Gheorghe in urma caruia un copil a ...

acum 81 luni (25 Apr 2016)

Multiplul campion national la trial-bike, Orban-Barra Gabor, din Sfantu Gheorghe, a doborat, in weekend, recordul mondial la saritura cu bicicleta pe o roata, in cadrul unei demonstratii organizate cu prilejul Zilelor orasului.

Sportivul Tusnad Cycling Team a sarit de 561 de ori pe roata din spate a bicicletei, depasind recordul detinut de un italian, care a realizat anul trecut 495 de sarituri. In urma cu doi ani, Orban- Barra Gabor reusea sa stabileasca alte doua recorduri mondiale — la mersul cu bicicleta cu spatele (27,58 de metri) si la saritura pe o roata (309 sarituri). Pe la 450 de sarituri am avut iarasi un moment critic si am fost aproape sa renunt, dar cu ajutorul publicului am gasit noi resurse de energie. M-au ajutat si antrenamentele, fac zilnic cateva ore de exercitii, iar in ultimele luni am marit doza de alergari si sarituri cu coarda", a declarat fericit ciclistul.

Bodyguard dupa show

Sportivul Tusnad Cycling Team concureaza pe o bicicleta de 3.000 EURO, varf de gama. "Mi-as dori sa merg mai des la etape de Cupa Mondiala, dar asta presupune bani investiti si sunt nevoit sa ma focusez momentan pe show-uri demonstrative.

Citeste si:

+De ce poate Elisabeta Lipa sa se scarpine-n nas pe

+Imagini de la ATENTATUL din 1984 de la Sfantu Gheorghe in urma caruia un copil a ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro