Record mondial: Ceasul pentru care au fost donati 20 de milioane de dolari in doar o luna

Record mondial: Ceasul pentru care au fost donati 20 de milioane de dolari in doar o luna

Majoritatea donatiilor pe care le-a primit Pebble pentru ceas sunt pentru precomanda produsului care are ecran e-ink, ca pe Kindle, dar color. Recordul anterior pe Kickstarter fusese detinut de Coolest Cooler, care a strans 13,3 milioane de dolari in martie anul trecut pentru un frigider de picnic inteligent.

acum 63 luni (29 Mar 2015)

Majoritatea donatiilor pe care le-a primit Pebble pentru ceas sunt pentru precomanda produsului care are ecran e-ink, ca pe Kindle, dar color. Jocul video Star Citizen a strans 76 de milioane de dolari pe internet. De asemenea, 220.000 de persoane au donat sume mai mici pentru proiectul Exploding Kittens.Cu toate acestea, Kickstarter e cel mai mare site de profil, din acest motiv recordul este foarte important.

Recordul anterior pe Kickstarter fusese detinut de Coolest Cooler, care a strans 13,3 milioane de dolari in martie anul trecut pentru un frigider de picnic inteligent.

Anterior, Pebble stabilise un alt record pe Kickstarter, pentru ceasul sau inteligent din 2012, cand a primit 10,3 milioane de dolari.

Pebble Time e un smartwatch cu ecran e-ink, ca pe Kindle, dar diferenta fata de altele este ca ecranul va fi colorat.

Pebble Time functioneaza cu un sistem de operare propriu, nu cu Android Wear si aduce notificarile de pe telefon direct la incheietura.

De asemenea, Pebble Time are si o functie de dictare in limba engleza, pentru a raspunde la mesaje fara sa scriem pe telefon. In plus, ceasul se conecteaza la majoritatea aplicatiilor de Android si la aplicatiile de fitness, cum ar fi Endomondo, Strava sau RunKeeper. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro