Record de participare la o licitatie din Bistrita-Nasaud. 378 de firme se inghesuie sa modernizeze drumul catre "marea de la munte"

Record de participare la o licitatie din Bistrita-Nasaud. 378 de firme se inghesuie sa modernizeze drumul catre

In paralel, Directia de Dezvoltare Durabila si Relatii Externe lucreaza la cererea de finantare pentru asigurarea resurselor necesare modernizarii acestor tronsoane de drum din fonduri europene nerambursabile", precizeaza Bogdan Ivan, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud.

acum 89 luni (13 Apr 2016)

Recordul de participare la o licitatie publica s-a inregistrat in Bistrita-Nasaud. Nu mai putin de 378 de companii isi doresc sa modernizeze Drumul "Poarta Transilvaniei". Drumul Judetean 172 D are 55 de kilometri si leaga localitatile Muresenii Bargaului, Colibita, Bistrita-Bargaului, Josenii Bargaului, Stramba, Ilva Mica, Poiana Ilvei, Magura Ilvei, Ilva Mare si Lunca Ilvei. Costurile estimate ale acestei modernizari ajung la 35 de milioane de euro fara TVA. Suma cea mai mare ar urma sa fie primita de cei care vor castiga lotul 4, care are si lungimea cea mai mare, de 19 kilometri. "In momentul de fata, comisiile de licitatie publica evalueaza ofertele, urmand ca rezultatul lor sa fie comunicat oficial. In paralel, Directia de Dezvoltare Durabila si Relatii Externe lucreaza la cererea de finantare pentru asigurarea resurselor necesare modernizarii acestor tronsoane de drum din fonduri europene nerambursabile", precizeaza Bogdan Ivan, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud. Va mai recomandam: Cum a ajuns sa coste arul de teren la Colibita si 6.000 de euro. "Marea de la munte" nu are utilitati, dar isi vinde scump privelistea "Coltul de rai" din Bistrita-Nasaud, cu aer pur ca-n Alpi ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro