Reclama care a starnit internetul: "Joburi, joburi, joburi, mii de joburi"

Reclama care a starnit internetul:

"Droguri droguri droguri, mii de droguri... droguri droguri droguri, mii de droguri... droguri droguri droguri, mii de droguri... droguri droguri droguri, mii de droguri...

acum 94 luni (5 Feb 2015)

Campania #Joburipepaine de la bestjobs.ro a ajuns intr-un moment dificil, dupa ce reclama video a campaniei e o ratare totala, primind reactii negative. Nu stim pana acum daca reclama este realizata de o agentie sau a fost facuta intern si, de asemenea, daca nu cumva este o parodie.

Pe Facebook, pe pagina Best Jobs, reclama a strans deja 40.000 de vizualizari si comentarii nenumarate. Reclama a primit doar 93 de like-uri si 277 de share-uri. "Concediati pe toti idiotii care au avut ideea asta cretina si care au participat la realizarea ei", a mai scris un fan Best Jobs.

"Droguri droguri droguri, mii de droguri... droguri droguri droguri, mii de droguri... droguri droguri droguri, mii de droguri... droguri droguri droguri, mii de droguri... droguri droguri droguri, mii de droguri... droguri pe paine.", a mai scris cineva.

Reclama la Best Jobs e inspirata, daca nu chiar copiata, dupa o reclama japoneza de acum cinci ani. Reclama Pretz promova o serie de covrigei care aveau mai multe arome. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro