Reclama care a produs peste 500 de accidente rutiere intr-o zi pe strazile din Moscova

Reclama care a produs peste 500 de accidente rutiere intr-o zi pe strazile din Moscova

Ideea unei agentii din Moscova, Sarafan Advertising Agency, a iscat haos pe strazile din Moscova din cauza unei campanii de promovare menita sa atraga atentia asupra unui nou tip de reclama stradala.

acum 112 luni (16 Oct 2014)

Ideea unei agentii din Moscova, Sarafan Advertising Agency, a iscat haos pe strazile din Moscova din cauza unei campanii de promovare menita sa atraga atentia asupra unui nou tip de reclama stradala. Mai exact, agentia a plasat pe lateralele a 30 de masini afise uriase care infatiseaza o pereche de sani generosi, in timp ce sfarcurile sunt acoperite de un mesaj care anunta ironic "Te atrag" . Coplesiti de numarul plangerilor venite din partea soferilor care si-au avariat masinile din pricina reclamei buclucase, reprezentantii companiei au anuntat ca vor oferi despagubiri in cazul in care asigurarea auto nu acopera reparatiile.

Automobilistul Ildar Yuriev, in varsta de 35 de ani, victima unuia dintre incidente, a declarat ca se indrepta spre o intalnire de afaceri cand a observat imaginea unor sani uriasi lipita pe un camion. "Imediat am fost lovit de masina din spate, iar soferul mi-a spus ca atentia i-a fost distrasa de afisul respectiv.

FOTO Daily Mail

Un purtator de cuvant al agentiei Sarafan Advertising a explicat ca afisul face parte dintr-o campanie de promovare a unui nou tip de format publcitar pe care vor sa-l introduca pe piata. "Vrem sa incurajam clientii sa-si faca reclama folosind acest tip de afisaj mobil, ba chiar ne-am gandit ca ar fi o alternativa buna sa fie postate si pe mijloacele de transport in comun. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro