Recidivist urmarit cu focuri de arma. Barbatul, fara permis, a plonjat cu masina intr-un rau, apoi a disparut

Recidivist urmarit cu focuri de arma. Barbatul, fara permis, a plonjat cu masina intr-un rau, apoi a disparut

Politistii spun ca tanarului i s-a facut semn regulamentar in trafic pentru a opri la un control de rutina. 29 de perchezitii la suspecti de jafuri si talharii Mandate de executare a pedepsei, puse in aplicare.

acum 103 luni (2 Aug 2015)

Politistii spun ca tanarului i s-a facut semn regulamentar in trafic pentru a opri la un control de rutina. Aflat la volanul unei masini, cu un prieten alaturi, recidivistul, fara sa aiba permis de conducere, a apasat pedala de acceleratie si dus a fost.

Doi politisti pe motociclete au ponit in urmarirea masinii si dupa mai bine de 25 de km, din cauza vitezei, soferul a pierdut controlul asupra directiei si masina a plonjat intr-un rau. Surprinzator, soferul a reusit sa-si piarda urma, doar pasagerul fiind prins de politisti.

Va recomandam si:

Hoti de animale, opriti cu focuri de arma la Nana. Anchetatorii spun ca suspectii purtau cagule in timpul spargerilor

Descinderi la cei mai periculosi hoti din judetul Calarasi, la Sohatu. 29 de perchezitii la suspecti de jafuri si talharii

Mandate de executare a pedepsei, puse in aplicare. Hoti, evazionisti si batausi, dusi la inchisoare de politisti ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro