Reactiile jurnalistilor Rl, dupa ancheta Rise. Razvan Chiruta: Presa a facut toata munca procurorilor. Pe Liviu Dragnea nu il deranjeaza niciun anchetator

Jurnalistii Romaniei libere reactioneaza la dezvaluirile facute de Rise Project, privind strategiile prin care liderii PSD voiau sa organizeze contramanifestatii, in urma protestelor antiguvernamentale generate de adoptarea Ordonantei 13. Jurnalistii Rise Project au publicat o ancheta in care arata cum liderii PSD puneau la cale, in perioada protestelor masive generate de adoptarea Ordonantei 13, pe un grup de Whastaspp, strategii prin care sa organizeze contramanifestatii.

acum 81 luni (2 Jun 2017)

Jurnalistii Romaniei libere reactioneaza la dezvaluirile facute de Rise Project, privind strategiile prin care liderii PSD voiau sa organizeze contramanifestatii, in urma protestelor antiguvernamentale generate de adoptarea Ordonantei 13.

Directorul editorial al cotidianului RL, Sabin Orcan, atrage atentia, pe pagina sa de Facebook, asupra nivelului intelectual al discutiilor interne purtate la varful PSD.

"Daca vreti sa va faceti o idee privind nivelul intelectual al discutiilor interne purtate la varful PSD-ului, eu zic sa cititi cu atentie aici: https://www.riseproject.ro/articol/dragnea-partidul-nevazut/

- Dragnea, intors din America: "Daddy's back". (Am mari dubii ca a scris chiar el asta, pentru ca omul vorbeste o engleza de il dor mainile!) - Dragnea, despre Iohannis: "A facut pe smecherul". (Cand vine de la unul ca baronul de Teleorman, asta e chiar un compliment!) - Olguta, catre Iordache: "Domnule ministru, arata-ne ca ai cojones". (N-au fost "decat" zeci de mii de oameni in strada!) - Plesoianu, facand pe poetul: "Sarpele veninos e cel mai periculos. (Nu putem decat sa banuim ce-o fi in capul cuiva capabil de asemenea metafore in miez de noapte!)

In fine, am o singura nelamurire. De ce-o fi fost asa suparata matroana Aurelia Cristea - "cat zidul chinezesc pus peste Carpati" - pe tizul meu Sabin Gherman de la Cluj?

Redactorul-sef al RL, Razvan Chiruta, scrie despre "linistea cu privire la partea acut penala a liderului PSD", Liviu Dragnea, remarcand ca toata munca procurorilor a fost facuta de jurnalisti, care, in ultimele luni, au scos la lumina mai multe afaceri ilegale ale sefului social-democratilor. Omul asta conduce in continuare Romania, sub priviri ingaduitoare, cand locul lui ar trebui sa fie de mult la Rahova.

Mihai Duta, senior-editor RL, ironizeaza, pe pagina sa de Facebook, contramanifestatiile organizate de PSD in fata Palatului Cotroceni, unde, dintre protestatari, s-a facut rem... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro