Reactiile amuzante ale lui Sting in timp ce-si asculta hit-ul "Every Breath You Take" cantat jalnic de Jose Feliciano

Reactiile amuzante ale lui Sting in timp ce-si asculta hit-ul

Inainte ca artistul britanic sa urce pe scena pentru a-i fi inmanat trofeul, chitaristul si cantaretul de muzica usoara Jose Feliciano a interpretat, alaturi de artista de origine sarba Jelena Krstic, hit-ul trupei The Police "Every Breath You Take", insa nu a sunat tocmai pe placul lui Sting, lucru de care va puteti da seama cu usurinta daca ii urmariti reactiile, unele deosebit de amuzante.

acum 80 luni (2 Jul 2017)

Nu e niciodata usor sa interpretezi un cover dupa o piesa celebra, dar este cu atat mai riscant daca artistul care canta originalul este in public. "Imagineaza-ti ca iti privesti propria capodopera cantata live jalnic pe scena, in timp ce camerele de luat vederi iti urmaresc fiecare reactie", descrie site-ul NME.com situatia stanjenitoare in care a fost pus Sting. Inainte ca artistul britanic sa urce pe scena pentru a-i fi inmanat trofeul, chitaristul si cantaretul de muzica usoara Jose Feliciano a interpretat, alaturi de artista de origine sarba Jelena Krstic, hit-ul trupei The Police "Every Breath You Take", insa nu a sunat tocmai pe placul lui Sting, lucru de care va puteti da seama cu usurinta daca ii urmariti reactiile, unele deosebit de amuzante.

Totusi, intr-o maniera diplomata, Sting s-a chinuit sa treaca cu vederea cele cateva minute jenante si i-a multumit portoricanului: "Ii sunt recunoscator domnului Feliciano, a carui influenta asupra muzicii mele, atat in calitate de cantaret, cat si de chitarist, a trecut nedeclarata pana acum." Lansata pe albumul "Synchronicity" si scrisa de Sting, a fost cea mai de succes piesa a anului 1983, fiind pe primul loc in topul american Billboard Hot 100 timp de opt saptamani, iar in clasamentul britanic pentru patru saptamani. "Every Breath You Take" a castigat doua premii Grammy - Cel mai bun cantec al anului si Cea mai buna intepretare pop a unei trupe -, iar Sting a fost recompensat cu premiul Ivor Novello pentru cel mai bun cantec scris, atat din punct de vedere muzical, cat si liric. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro