Reactii impartite dupa ce un fost colaborator ProTV a castigat "Romanii au talent": Nu trebuia sa participe

Reactii impartite dupa ce un fost colaborator ProTV a castigat

In timp ce unii il felicita pe tanarul coregraf pentru castigarea marelui premiu, altii sunt de parere ca regulamentul show-ului de la ProTV nu ar trebui sa permita profesionistilor sa se inscrie in concurs. "De obicei cand sunt premii in bani exista si niste reguli ca sa nu ajungem la conflict de interese si ilegalitati, gen nu au voie sa participe rude de gradul I si nici angajatii. "Imi e foarte greu sa cred ca suntem o majoritate atat de slaba, noi, tineretul romaniei, azi, in an centenar, cand ar trebui sa ne vibreze sufletele la gandul Unirii, al partiotismului, al vitejiei si barbatiei inaintasilor, la gandul maretiei si al valorii, noi sa ovationam un baiat pe tocuri si sa ne la un asa-zis manifest al ?!

acum 25 luni (2 Jun 2018)

In timp ce unii il felicita pe tanarul coregraf pentru castigarea marelui premiu, altii sunt de parere ca regulamentul show-ului de la ProTV nu ar trebui sa permita profesionistilor sa se inscrie in concurs. Mai mult, unele voci sustin ca nu este corect ca un fost colaborator al postului de televiziune sa fie desemnat marele castigator. Emil Rengle a castigat marele premiu de 120.000 de euro de la "Romanii au talent", in urma voturilor telespectatorilor. Totodata, Emil a fost desemnat si cel mai original concurent din sezonul opt si i-a fost acordat premiul de 10.000 de euro: "In primul rand, as vrea sa-i multumesc Lui Dumnezeu pentru ca m-a ales sa fiu mesager. Astazi am castigat mai mult decat bani sau un trofeu, am castigat iubire mai multa si pot doar sa fiu recunoscator ca am fost eu ales sa treaca acest mesaj prin mine (...). Si prin faptul ca romanii m-au votat au facut un lucru extrem de curajos, mi-au demonstrat ca in tara noastra exista multa iubire. Sunt convins ca de acum inainte vom avea mult mai mult curaj sa o impartasim cu oamenii din jurul nostru", a declarat Rengle. "Sunt extrem de fericit ca datorita acestei colaborari voi avea oportunitatea de a face ceea ce mi-am propus. Sunt convins ca proiectul va fi unul de succes si ca vom face impreuna un sezon de neuitat al ", declara tanarul.

Emil Rengle FOTO ProTV In 2017, a participat alaturi de Dana Budeanu in show-ul "Uite cine danseaza", de la ProTv, insa, la scurt timp cei doi au abandonat concursul dupa ce Dana a suferit o accidentare serioasa rupandu-si o coasta in timpul repetitiilor. Reactiile internautilor Desi Rengle a fost desemnat marele castigator"Romanii au talent" prin voturile celor de acasa, rezultatul i-a nemultumit pe multi dintre telespectatori, care s-au grabit sa lase mesaje pe pagina de Facebook a emisiunii. Astfel, cei mai multi dintre acestia spun ca situatia este nedreapta, dat fiind faptul ca dansatorul este un fost colaborator al ProTV. Personal consider ca emotia si c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro