Reactii dupa Dinamo - Steaua. Tamas: "N-am auzit nicio injuratura noua, le stiam pe toate". Bicfalvi: "Suporterii Stelei unde sunt?"

Reactii dupa Dinamo - Steaua. Tamas:

Steaua joaca tot mai bine si speram ca duminica vor veni si golurile si ca suporterii vor fi si ei mai aproape de echipa. E pacat ca jucam pe un astfel de gazon, nu pot sa fiu de acord cu un primar interimar care conduce capitala Romaniei, care tine Arena Nationala inchisa si el vorbeste pe Facebook.

acum 52 luni (4 Mar 2016)

Daca partida a fost una destul de saraca in ocazii, declaratiile de final au fost mai picante. Rednic si Reghecampf l-au acuzat pe primarul interimar al Bucurestiului ca nu permite deschiderea Arenei Nationale, Tamas a vorbit despre injuraturile dinamovistilor la adresa sa, iar Bicfalvi a cautat din priviri suporterii Stelei. Steaua joaca tot mai bine si speram ca duminica vor veni si golurile si ca suporterii vor fi si ei mai aproape de echipa. E pacat ca nu am avut galerie, au fost doar dinamovistii si ne-au injurat tot meciul. Personal, le transmit ca n-am auzit nicio injuratura noua, le stiam pe toate. Chiar il intrebam pe Marc, pe banca de rezerve, unde sunt suporterii lor?

Laurentiu Reghecampf: Am stat bine in aparare si am avut ocaziile mai mari. Am facut si greseli, vom discuta si vom incerca sa le reparam pana duminica. Marica n-a jucat pentru ca are nevoie de timp, vine dupa o accidentare si are nevoie de timp. E pacat ca jucam pe un astfel de gazon, nu pot sa fiu de acord cu un primar interimar care conduce capitala Romaniei, care tine Arena Nationala inchisa si el vorbeste pe Facebook. Pentru meciul de duminica vom fi mult mai bine pregatiti. Avem o bijuterie de stadion si jucam ca prostii aici. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro