Reactie violenta a unui pensionar batjocorit si murdarit cu scrum de tigara

Reactie violenta a unui pensionar batjocorit si murdarit cu scrum de tigara

Tanarul de 21 de ani este la ORL cu diagnosticul "plaga taiata la nivelul obrazului si pe gat cu hemipareza stanga", iar batranul de 66 de ani a fost diagnosticat cu leziuni la nivelul buzelor si a ramas cu trei dinti lipsa.

acum 66 luni (27 Dec 2014)

Dan Vieru (21 ani) si Aurel Lunca (66 ani) se aflau intr-un bar din Fruntiseni, judetul Vaslui, fiecare la masa lui cu prieteni de pahar.

Tanarul a facut tot felul de glume pe seama pensionarului si i-a adresat mai multe cuvinte care l-au deranjat pe acesta din urma. Mai mult, tanarul a scuturat scrumul de tigara pe capul batranului in timp ce trecea pe langa el in drum spre toaleta.

Iritat la culme de gestul tanarului, Aurel Lunca a luat o sticla de pe masa, a spart-o, apoi l-a urmarit pe tanar si l-a lovit in cap. Tanarul de 21 de ani este la ORL cu diagnosticul "plaga taiata la nivelul obrazului si pe gat cu hemipareza stanga", iar batranul de 66 de ani a fost diagnosticat cu leziuni la nivelul buzelor si a ramas cu trei dinti lipsa.

"In cauza a fost intocmit dosar penal in care se fac cercetari pentru loviri si alte violente", a spus Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro