Reactie dura a lui Marica: Steaua nu poate fi ingropata de niste oameni cu arma pe umar

Internationalul Ciprian Marica a scris pe o retea de socializare ca reprezentantii CSA, care au castigat drepturile asupra marcii Steaua Bucuresti, sunt "niste oameni cu arma pe umar", care incearca sa ingroape clubul de fotbal. Oficialii celor doua cluburi nu au mai reluat negoicierile, dupa data de 15 decembrie 2014, cand a expirat intelegerea initiala, potrivit careia FC Steaua a mai putut folosi marca timp de 2 saptamani pentru a nu-i fi afectata activitatea de final de an.

acum 104 luni (14 Jan 2015)

Internationalul Ciprian Marica a scris pe o retea de socializare ca reprezentantii CSA, care au castigat drepturile asupra marcii Steaua Bucuresti, sunt "niste oameni cu arma pe umar", care incearca sa ingroape clubul de fotbal.

Marica a scris pe contul sau de Facebook despre disputa dintre CSA si FC Steaua asupra marcii Steaua Bucuresti. De asemenea, atacantul nationalei a facut apel la suporteri pentru a protesta impotriva acestei situatii in care a ajuns campioana Romaniei.

De asemenea Marica a criticat actul justitiei, considerand ca oamenii nu mai au ce sa inteleaga, dupa ce Becali a primit doua decizii favorabile, iar MApN-ul una definitiva.

Mesajul integral al lui Ciprian Marica de pe Facebook:

"Am urmarit cu atentie, de la distanta, tot ce s-a intamplat in fotbalul romanesc. Dragi prieteni, stelisti, dinamovisti, rapidisti, olteni, timisoreni etc., nu puteti sa nu luati atitudine la ce se intampla, indiferent de culorile pe care le iubiti. MApN, statul, are atatea probleme de rezolvat, ca asta cu sigla unei echipe de fotbal ar trebui sa nu existe! Nu pot niste oameni in uniforma, cu arma pe umar, instruiti sa ne apere, sa ingroape un club de fotbal care a adus glorie Romaniei, care da sportivi la echipa nationala a Romaniei! Ma asteptam ca fanii Stelei, care se proclama cei mai numerosi din tara, sa protesteze dur, sa amendeze aceasta situatie! Daca se gaseste cineva pe la MAI care sa lase infractorii in pauza si sa-si consume energia pentru a le lua sigla si culorile? Nu inteleg lipsa de reactie a presei, care accepta aceste nedreptati fara sa ia atitudine, decat foarte razlet.

"Nu inteleg lipsa de reactie a oamenilor politici, care accepta aceasta bataie de joc. Fotbalul e un fenomen social, cum veti sta in fata oamenilor in campaniile electorale sa le explicati ca echipele pe care le iubesc dispar, ca una dintre putinele bucurii le este luata prin tribunale? Cum de distrugeti sportul, cum nu oferiti o legislati... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro