Reactie de mahala a sotiei lui Laurentiu Reghecampf, o injuratura grosolana la adresa jurnalistilor

Reactie de mahala a sotiei lui Laurentiu Reghecampf, o injuratura grosolana la adresa jurnalistilor

Regretul pe care-l am acum e ca am acceptat sa facem acest turneu in Turcia si nu in Spania, acolo unde aveam intentia sa mergem si unde aveam doua jocuri cu echipe nationale", a spus selectionerul Anghel Iordanescu la Dolcesport.

acum 84 luni (4 Feb 2016)

Subiectul a fost transmis de surse federale in redactiile mai multor ziare si televiziuni. El nu a fost totusi confirmat oficial nici de selectionerul Anghel Iordanescu, nici de jucatorii de la Zimbru Chisinau.

Acuzata ca ar fi incercat sa-i convinga cu bani pe cei de la Zimbru Chisinau sa nu se prezinte la amical, in contextul scandalului dintre Steaua si nationala, Anamaria Prodan s-a aparat in stilul ei. Nu am fost de acord cu ce s-a intimplat vizavi de jucatorii echipei Steaua. Regretul pe care-l am acum e ca am acceptat sa facem acest turneu in Turcia si nu in Spania, acolo unde aveam intentia sa mergem si unde aveam doua jocuri cu echipe nationale", a spus selectionerul Anghel Iordanescu la Dolcesport.

Dupa 5-1 cu Torpedo Kutaisi si 1-0 cu Zimbrul Chisinau, Romania va mai juca sambata un amical, cu Beroe Stara Zagora, din Bulgaria. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro