Reactia unui iesean la adresa lui Prunea: "Echipa Iasiului e spalatoria de imagine a lui Nichita"

Reactia unui iesean la adresa lui Prunea:

> In intreaga cariera de portar, Prunea a reusit sa opreasca multe mingi, a salvat echipa de la multe goluri insa un singur lucru nu a reusit: sa-si opreasca gura de la a spune prostii. Iasul este plin de astfel de produse si, de patru ani de cand spuneti ca locuiti in Iasi, ati fi putut afla ca in acest oras se intampla lucruri extraordinare, in afara de violuri si de alte chestii precum actiunile lui Nichita. Aaaa, universitatea este o institutie de invatamant superior, care produce oameni cu studii care fac tot felul de lucruri minunate si chiar folositoare omului dar care, de regula, se petrec in afara stadionului. Cat priveste violurile, sa stii ca cei sapte violatori despre care s-a vorbit in ultimul timp sunt din Vaslui, un cu totul alt oras decat Iasul - nici macar din Vaslui, ci de langa Vaslui, dar nu conteaza, ca nu au echipa.

acum 102 luni (19 Aug 2015)

>

In intreaga cariera de portar, Prunea a reusit sa opreasca multe mingi, a salvat echipa de la multe goluri insa un singur lucru nu a reusit: sa-si opreasca gura de la a spune prostii. De multe goluri a scapat, dar de unul se pare ca nu: cel din mintea sa.

In prima instanta i-am putea da dreptate: in ultima perioada, de la Iasi s-a auzit mai mult despre porcariile protectorului sau, Gheorghe Nichita, despre bataile pe care acesta i le aplica iubitei si despre faptul ca a pus politia locala si interopii s-o urmareasca. Putem constata cu ingrijorare faptul ca actualul antrenor al echipei iesene de fotbal este captiv al universului nichitean, compus doar din bani, pumni si dusmani.

Domnule Prunea, pot intelege faptul ca mintea dumitale s-a format in spatiul ingust dintre cele doua buturi intre care a fost purtata ani de zile, ca meseria isi pune uneori amprenta in mod nefast asupra personalitatii unora. Pot intelege ca unii sunt mai slabi decat altii si simt nevoia sa-i copie, ca vi s-a intamplat sa adulati si sa preluati in comportament gesturile si limbajul lui Nichita. Dar este greu de inteles cum de nu va sufocati intr-un asemenea univers. Nu cititi nimic in afara de stirile sportive si cele de cancan? Iasul este plin de astfel de produse si, de patru ani de cand spuneti ca locuiti in Iasi, ati fi putut afla ca in acest oras se intampla lucruri extraordinare, in afara de violuri si de alte chestii precum actiunile lui Nichita. E in Copou, cu doua statii de tramvai mai la vale de Stadion.

Aaaa, universitatea este o institutie de invatamant superior, care produce oameni cu studii care fac tot felul de lucruri minunate si chiar folositoare omului dar care, de regula, se petrec in afara stadionului. Eiii, aflati ca Iasul are sapte astfel de institutii, exact cate coline vi s-a spus ca are atunci cand ati venit prima data aici. Aflati ca acolo se petrec evenimente grozave, cum ar fi Gala "Oamenii Timpului", in care sunt adusi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro