Reactia tatalui adolescentei care a batut o eleva din Oradea: "Bine a facut! Este fata mea si nu se lasa la nimeni!"

Reactia tatalui adolescentei care a batut o eleva din Oradea:

Autoritatile s-au autosesizat dupa ce pe un site de socializare au aparut imagini care surprind bataia dintre mai multe fete. Consiliul Judetean al Elevilor Bihor a trimis un punct de vedere in care a solicitat autoritatilor sa sa aplice masurile prevazute de legislatia in vigoare, de natura civila sau penala, pentru faptele savarsite. "Sunt convins ca acest caz nu este izolat si ca astfel de rafuieli si batai se petrec mult mai des, mai ales in zonele in care educatia este precara.

acum 44 luni (17 May 2017)

Autoritatile s-au autosesizat dupa ce pe un site de socializare au aparut imagini care surprind bataia dintre mai multe fete. Tot pe reteaua de socializare a avut o reactie si tatal Flaviei, tanara care ar fi provocat altercatia.

"Pentru toti cei care nu au ce face si lasa comentarii pentru o bataie le zic: va dau la m... Bine a facut, este fata mea si fata mea nu se lasa la nimeni!", a scris pe contul sau de Facebook Flavius Belcea. De acum incolo vreau sa vorbesc doar cu cei ce mi-s prieteni! Am si un anunt de facut! Daca crede careva ca avem ceva de impartit si ne intalnim.. In imagini se vede cum o tanara este pusa la pamant, victima fiind apoi lovita in mod repetat, cu pumnii si picioarele, de alte adolescente.

Agresoarele raspund penal

Luni seara, atat victima, cat si cele trei tinere care au batut-o, au fost identificate si au ajuns la sediul Politiei municipiului Oradea, pentru declaratii. In cauza a fost intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Oradea. Pentru ca au 16 ani impliniti, cele trei adolescente agresoare raspund penal de faptele lor, potrivit legii. Acestea pot fi: observatie individuala, mustrare scrisa, retragere temporara sau definitiva a bursei, mutare disciplinara intr-o clasa paralela, preaviz de exmatriculare sau exmatriculare. In cazul lor, pentru ca vorbim de eleve de clasa a IX-a, exmatricularea nu se aplica in invatamantul obligatoriu. Sanctiunile vor fi insotite de scaderea notei la purtare. Vom viziona si imaginile de pe camerele de inregistrare din scoala, ca sa vedem daca incidentul s-a petrecut in timpul orelor. Nu am mai avut astfel de cazuri in judetul Bihor", a spus Claudiu Damian, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Bihor.

Consiliul Judetean al Elevilor Bihor a trimis un punct de vedere in care a solicitat autoritatil... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro