Reactia sefului RCS&RDS dupa inregistrarile difuzate de Antena 3. Teszari neaga ca l-ar cunoaste pe Basescu

Reactia sefului RCS&RDS dupa inregistrarile difuzate de Antena 3. Teszari neaga ca l-ar cunoaste pe Basescu

"Noua campanie de denigrare initiata de Antena 3, Antena 1 si de Trustul Intact prin toate canalele de comunicare ale acestuia impotriva RCS & RDS si impotriva unora dintre actionarii si managerii grupului nostru are un profund caracter calomnios, astfel incat ne vom adresa justitiei pentru a ne proteja drepturile si interesele legitime", a informat compania, acuzan canalele media de manipulare a opiniei publice cu incalcarea normelor legale in scopul de a produce prejudicii de imagine.

acum 73 luni (20 May 2017)

Zoltan Teszari, seful RCS&RDS, a precizat ca nu il cunoaste si nu a luat niciodata legatura cu fostul presedinte Traian Basescu. Intrucat din conversatia mea cu domnul Ioan Bendei au fost extrase prenume si asociate eronat, precizez ca vorbeam despre domnul Sirian Traian, asociat-fondator RCS din anul 1994 si despre fiul acestuia - Sirian Radu (Raducu). Reprezentantii companiei ameninta ca vor da in judecata Trustul Intact Ulterior, RCS&RDS a anuntat ca va actiona in instanta Trustul Intact Media Group cu privire la campania de denigrare initiata impotriva sa. "Noua campanie de denigrare initiata de Antena 3, Antena 1 si de Trustul Intact prin toate canalele de comunicare ale acestuia impotriva RCS & RDS si impotriva unora dintre actionarii si managerii grupului nostru are un profund caracter calomnios, astfel incat ne vom adresa justitiei pentru a ne proteja drepturile si interesele legitime", a informat compania, acuzan canalele media de manipulare a opiniei publice cu incalcarea normelor legale in scopul de a produce prejudicii de imagine. Amintim ca, in prezent, instanta suprema urmeaza sa se pronunte asupra contestatiei depuse de Dan si Camelia Voiculescu si fostul director al Antenei Group fata de pedepsele de inchisoare cu executare dispuse de Curtea de Apel Bucuresti in cazul acuzatiilor de constrangere asupra unor reprezentanti ai RCS&RDS.

In 12 mai 2016, Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat pe fostul director al Antena Group Sorin Alexandrescu la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, pe Dan Voiculescu la doi ani de inchisoare cu executare si pe Camelia Voiculescu la doi ani de inchisoare cu suspendare, in timp ce Antena 3 si Intact Publishing au fost achitate.

Dan Voiculescu, si fiica sa Camelia au fost trimisi in judecata in 1 octombrie 2013, alaturi de Sorin Alexandrescu, atunci directorul general Antena TV Group SA, de George Daniel Matiescu, director general al Intact Publishing SRL, si de fostul sef al ANAF Serban Pop.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro