Reactia lui Voronin la propunerea lui Traian Basescu de a fi presedintele Romaniei Mari

Reactia lui Voronin la propunerea lui Traian Basescu de a fi presedintele Romaniei Mari

Basescu: Le-am propus si lui Ghimpu si Timofti sa fie presedintii Romaniei Mari, nu doar lui Voronin Mentionam ca fostul lider de la Bucuresti a declarat, in cadrul unui eveniment dedicat Zilei Unirii Principatelor, ca i-a propus lui Vladimir Voronin sa fie presedintele Romaniei Mari.

acum 94 luni (29 Jan 2016)

Astfel, Vladimir Voronin a declarat pentru sursa citata ca isi aminteste de discutia cu Traian Basescu. I-am raspuns ca nu-i posibil pentru ca moldovenii sunt o natiune si romanii sunt o alta natiune si unirea noastra nu este posibila nici astazi, nici in viitor. Noi, moldovenii, suntem cu totul alt popor si din istorie, si in realitate si trebuie sa terminam aceste aiureli cu unirea", a afirmat liderul comunistilor.

Basescu: Le-am propus si lui Ghimpu si Timofti sa fie presedintii Romaniei Mari, nu doar lui Voronin

Mentionam ca fostul lider de la Bucuresti a declarat, in cadrul unui eveniment dedicat Zilei Unirii Principatelor, ca i-a propus lui Vladimir Voronin sa fie presedintele Romaniei Mari. Ulterior, Traian Basescu a precizat ca facut astfel de propuneri si lui Mihai Ghimpu cand era presedinte, precum si actualului sef al statului, Nicolae Timofti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro