Reactia lui Traian Berbeceanu: "Voi, astia de o ardeti toata ziua cu Legile Justitiei, ia reglementati si asta. Da-va..."

Reactia lui Traian Berbeceanu:

Intr-un mesaj publicat pe pagina da de Facebook, politistul Traian Berbeceanu sustine ca este discriminat de reglementarile din judetitie. Si in tot timpul asta v-am vazut pe voi, unii condamnati definitiv, altii cercetati penal si trimisi in judecata, cum beneficiati de tratament preferential fata de mine, cum conduceti mai departe parlamentul, ministere, consilii judetene sau primarii!

acum 70 luni (13 Nov 2017)

Intr-un mesaj publicat pe pagina da de Facebook, politistul Traian Berbeceanu sustine ca este discriminat de reglementarile din judetitie.

"Voi, astia de o ardeti toata ziua cu v-ati gandit vreodata sa prevedeti acolo, undeva, ca aia condamnati penal sa nu mai poata sa ocupe demnitati publice in tarisoara asta? Dar sa stipulati pe undeva ca cei fata de care s-a inceput urmarirea penala, ori au fost chiar trimisi in judecata sa fie suspendati din functiile detinute, pana la pronuntarea unei hotarari definitive, v-ati gandit? De ce voi puteti, condamnati fiind ori cercetati in diferite faze procesuale, sa ocupati functii importante taman in legislativul tarii, ori sa fiti ministri, presedinti de consilii judetene sau primari? De ce, in timpul asta, un politist, procuror sau judecator, odata cu trimitetea in judecata este suspendat din functie, iar voi ba? Am fost achitat in prima instanta de Inalta Curte de Casatie si Justitie si astept finalizarea procesului. Dar in tot timpul asta am fost suspendat din functie si am primit mai putin de jumatate din salariul care mi se cuvenea. Si in tot timpul asta v-am vazut pe voi, unii condamnati definitiv, altii cercetati penal si trimisi in judecata, cum beneficiati de tratament preferential fata de mine, cum conduceti mai departe parlamentul, ministere, consilii judetene sau primarii!

Traian Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia pana in anul 2013, cand o ancheta a procurorilor DIICOT a dus la inlaturarea sa din functie. Ulterior, comisarul sef a fost achitat, in procesul judecat pe fond, de toate acuzatiile aduse de anchetatorii sai. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro