REACTIA lui PONTA dupa decizia CCR. TORPILA pentru procurori: "Caz tipic - dosarul lui Titus Corlatean!"

REACTIA lui PONTA dupa decizia CCR. TORPILA pentru procurori:

De ani de zile toti oamenii rationali ( nu securistii si kaghebistii cu mentalitate de Macovei sau Pruna) spun ca trebuie sanctionate faptele care tin de legalitate / nu de oportunitate !!!!

acum 81 luni (15 Jun 2016)

Fostul premier Victor Ponta spune ca decizia CCR privind abuzul in serviciu este "rationala si echilibrata" si limiteaza puterile procurorilor in privinta incriminarii oportunitatii unei decizii.

"Discutand si cu alti juristi experimentati am ajuns toti la aceeasi concluzie : decizia de azi a CCR e rationala si echilibrata - nu opreste in niciun fel lupta anticoruptie dar limiteaza abuzurile produse prin analizele de oportunitate ! De ani de zile toti oamenii rationali ( nu securistii si kaghebistii cu mentalitate de Macovei sau Pruna) spun ca trebuie sanctionate faptele care tin de legalitate / nu de oportunitate !!!! Altfel totul se transforma in abuz si orice faci ( fara a incalca nicio lege) devine pasibil de interpretare dupa 1 an sau dupa 10 ani! Deci daca ai incalcat cu buna stiinta o lege care spune ce trebuie sa faci / sa nu faci - esti pasibil de raspundere penala ( dar trebuie aratata prevederea legala)!

+Daniel Savu, membru al Comisiei de Control a SRI: "Procurori si ofiteri de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro