Reactia lui Ovidiu Anton dupa anuntul ca Eurovision revine la TVR: "Nu mai sunt interesat sa particip, pentru ca s-a gresit foarte mult la adresa mea"

Reactia lui Ovidiu Anton dupa anuntul ca Eurovision revine la TVR:

Televiziunea Romana si European Broadcasting Union (EBU), organizatorul Eurovision, au ajuns la un acord prin care sa faca posibila difuzarea de catre postul public a editiei din 2017. Televiziunea Romana si European Broadcasting Union (EBU) au ajuns la un acord prin care sa faca posibila difuzarea de catre postul public a competitiei internationale Eurovision, dar si a urmatoarelor doua Campionate Mondiale de Fotbal, editiile 2018 si 2022.

acum 74 luni (14 Oct 2016)

Televiziunea Romana si European Broadcasting Union (EBU), organizatorul Eurovision, au ajuns la un acord prin care sa faca posibila difuzarea de catre postul public a editiei din 2017. In acest context, Ovidiu Anton, care a fost descalificat anul acesta din cauza ca TVR nu a platit datoriile istorice pe care le avea la EBU, a declarat ca nu mai este interesat sa participe la acest concurs. "Nu sunt interesat sa mai particip la Eurovision, pentru ca s-a gresit foarte mult la adresa mea din toate partile si nu mai sunt dispus sa investesc in aceasta parte, nici timp, nici efort. Nu mai sunt interesat nici de a participa pentru Romania, nici de a participa la Eurovision. Incepem sa cantam, sa ne vedem de trupa noastra si de ce e important. Sa facem muzica pe care noi o simtim si sa ne exprimam asa cum dorim noi in industria asta muzicala", a mai spus Ovidiu Anton despre noul sau proiect pe care il descrie drept o "gura de aer proaspat pe scena rockului romanesc." Televiziunea Romana si European Broadcasting Union (EBU) au ajuns la un acord prin care sa faca posibila difuzarea de catre postul public a competitiei internationale Eurovision, dar si a urmatoarelor doua Campionate Mondiale de Fotbal, editiile 2018 si 2022. Problemele dintre TVR si EBU dureaza de cativa ani, din cauza datoriilor acumulate de televiziune. Pe fondul acestor probleme financiare, cele doua institutii au negociat si au stabilit ca datoriile istorice, aproximativ 10 milioane de euro, sa fie platite in maximum trei ani, iar platile la zi s-au stabilit pentru competitiile deja contractate pana in anul 2022. EBU va sustine TVR si printr-o consultanta de inalt nivel, fara costuri, realizata de profesionisti de anvergura europeana, care isi vor incepe de saptamana viitoare misiunea la Bucuresti. Amintim ca Ovidiu Anton, care a castigat Selectia Nationala cu piesa "Moment of Silence", a pierdut dreptul de a urca pe scena Eurovision 2016 din cauza datoriilor pe care Televiziunea Romana le are catre Europ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro