Reactia lui Kovesi la acuzatiile aduse de Elena Udrea

Citeste si: Kovesi: DNA sustine orice initiativa care duce la confiscarea efectiva a bunurilor indisponibilizate Intr-un mesaj postat sambata pe Facebook, intitulat "Denuntatorii buni si denuntatorii rai", Elena Udrea a aratat ca, dupa ce DNA si Inalta Curte de Casatie si Justitie s-au opus punerii sale in libertate, dar si ca se poate spune ca principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu ea.

acum 89 luni (10 Mar 2015)

Procuroarea sefa a Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Codruta Kovesi, a declarat marti, referitor la acuzatiile aduse de Elena Udrea, ca magistratii sunt imuni la astfel de declaratii, potrivit Mediafax. Ne facem treaba, cred ca raspunsul nostru cel mai bun este sa continuam anchetele profesionist, in mod corect si hotararile judecatoresti sunt raspunsul cel mai credibil pe care il putem da in fata unor astfel de atacuri", a spus sefa DNA.

Citeste si: Elena Udrea, mesaj despre actiunile DNA: Pentru unii - muma, pentru altii - ciuma

Fosta ministra a Dezvoltarii Regionale si Turismului, deputata PMP Elena Udrea, arestata in dosarul "Gala Bute" si pusa sub acuzare si in dosarul "Microsoft", a postat, de mai multe ori mesaje pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare, despre anchetele procurorilor si denunturile inculpatilor.

Citeste si: Kovesi: DNA sustine orice initiativa care duce la confiscarea efectiva a bunurilor indisponibilizate

Intr-un mesaj postat sambata pe Facebook, intitulat "Denuntatorii buni si denuntatorii rai", Elena Udrea a aratat ca, dupa ce DNA si Inalta Curte de Casatie si Justitie s-au opus punerii sale in libertate, dar si ca se poate spune ca principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu ea. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro