Reactia lui CTP dupa amenda pentru ca ar fi comparat-o pe Dancila cu o specie de maimuta: "Pe Ponta l-am facut naparca cu ochelari. Pe Tariceanu, vierme in untura. V-ati sesizat?"

Reactia lui CTP dupa amenda pentru ca ar fi comparat-o pe Dancila cu o specie de maimuta:

CNCD a considerat ca asocierea realizata de CTP reprezinta hartuire si ca incalca dreptul la demnitate. CNCD se comporta ca o unealta servila a puterii De ce nu m-ati luat cand am prezentat eu Emil Hurezeanu un varan si i-am pus o esarfa si l-am pus pe ecran, spunand ca seamana cu Voiculescu?

acum 28 luni (1 Feb 2018)

CNCD a considerat ca asocierea realizata de CTP reprezinta hartuire si ca incalca dreptul la demnitate. Daca as fi spus, de pilda, mai era o problema la hartuire? In discursul de 15 minute am avut aceasta observatie de 30 de secunde, pe care nu m-am putut sa ma stapanesc sa o fac. Eu voi demonstra in justitie ca nu am insultat-o", a precizat Cristian Tudor Popescula emisiunea "Jurnal de seara" a lui Cosmin Prelipceanu. In timpul emisiunii, jurnalistul a citit definitia din DEX a cuvantului "hartuire": "A necaji pe cineva cu tot felul de neplaceri, probleme, intrebari, a nu lasa in pace pe cineva; CTP a atras atentia si asupra faptului ca CNCD s-a autosesizat intr-un timp record in privinta remarcii sale, in timp de declaratiilui lui Mihai Tudose despre steagul secuiesc au fost considerate mai putin periculoase. Au elaborat acele hartii care contineau nu proba video a emisiunii, ci o stire scrisa de stiripesurse.ro cu un comentariu si titlul fals si mincinos al acelui site. Presedintelui acestui organism a spus: Pe 16 am vorbit la televizor, pe 18 aveam deja hartiile, pe 23 am fost programat si nu m-am dus la audieri. Pe 30 a fost programat fostul prim-ministru Mihai Tudose, care cu o luna inainte vorbise despre spanzurarea secuilor care indraznesc sa ridice steagul secuiesc. Ce a spus el a fost considerat mult mai putin pericolos pentru a fi sanctionat in spatiul public, in timp ce in cazul meu s-a produs autosesizarea dupa 24 de ore. CNCD se comporta ca o unealta servila a puterii De ce nu m-ati luat cand am prezentat eu Emil Hurezeanu un varan si i-am pus o esarfa si l-am pus pe ecran, spunand ca seamana cu Voiculescu? Pe Ponta l-am facut naparca cu ochelari. V-ati gasit acum sa va sesizati in legatura cu coafura", a mai spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro