Reactia lui Anghel Iordanescu, semnal de alarma dupa infrangerea Romaniei in fata Ucrainei: "Trebuie sa invatam din aceste greseli"

Reactia lui Anghel Iordanescu, semnal de alarma dupa infrangerea Romaniei in fata Ucrainei:

Nationala Romaniei a pierdut, aseara, partida amicala cu Ucraina, scor 3-4, meci sustinut in cadrul stagiului de pregatire din Italia. Una cu foarte multe greseli individuale si cu trei goluri primite facute cadou adversarului, lucru care, din punct de vedere psihologic ne-a pus la pamant.

acum 46 luni (30 May 2016)

Nationala Romaniei a pierdut, aseara, partida amicala cu Ucraina, scor 3-4, meci sustinut in cadrul stagiului de pregatire din Italia.

"Tricolorii" au suferit vizibil in fata reprezentativei ucrainene, lucru semnalat si de selectionerul Anghel Iordanescu. "A fost o prima repriza foarte buna, in care am controlat in mare parte jocul si am marcat. Poate daca nu era acea greseala din finalul primei reprize in care am fost egalati... Dar toate celelalte goluri primite provin din greseli individuale nepermise. Repriza a doua a fost una care efectiv ne-a scapat de sub control, cel putin in prima sa parte. Una cu foarte multe greseli individuale si cu trei goluri primite facute cadou adversarului, lucru care, din punct de vedere psihologic ne-a pus la pamant.

Sunt suparat pe greselile individuale din repriza a doua. Partea finala a fost buna, dar raman cu acele 15-20 de minute din repriza a doua cu acele greseli nepermise. Stim unde suntem, dar pentru jucatori, pentru fani, ar fi fost foarte bine sa mentinem aceasta perioada de invincibilitate. Ajunsesem la 15 meciuri fara infrangere, aveam un an si ceva de la ultimul esec. Sigur avem de invatat din aceasta infrangere", a declarat Iordanescu dupa meciul cu Ucraina. Citeste si:

+LACOMIA inumana a unor PATRONI si CORUPTIA din INSTITUTIILE statului au ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro