Reactia episcopului vicar al Timisoarei, depistat de radar conducand cu 170 km/h: "Am gresit, am platit"

Reactia episcopului vicar al Timisoarei, depistat de radar conducand cu 170 km/h:

Preasfintitul Paisie Lugojanul a fost surprins de radar in judetul Timis, pe DN 57, intre localitatile Denta si Moravita, conducand cu 170 km/h pe o portiune de drum pe care limita de viteza era de 90 km/h.

acum 78 luni (6 Sep 2017)

Preasfintitul Paisie Lugojanul a fost surprins de radar in judetul Timis, pe DN 57, intre localitatile Denta si Moravita, conducand cu 170 km/h pe o portiune de drum pe care limita de viteza era de 90 km/h. Zaharia Peres, purtatorul de cuvant al Mitropoliei Banatului, ne-a transmis ca PS Paisie Lugojeanul nu doreste sa discute despre aceasta problema. "Nu doreste sa discute despre o chestiune personala. Toti inaltii prelati au parte de soferi, insa Paisie Lugojanul prefera sa conduca singur masina Mitropoliei. "Nu exista o regula are spune ca inaltii prelati nu au voie sa conduca.

Episcopul vicar conducea o masina VW Pasat, an de fabricatie 2016, proprietatea Mitropoliei Banatului. Paisie Lugojanul a ramas fara permis pe o perioada de 90 de zile, primind si o amenda de peste 1.500 de lei.

Surse din Politie au dezvaluit pentru Impactpress.ro (care a oferit prima informatie despre faptul ca Paisie Lugojanul a ramas fara permis), ca pentru a evita statutul de pieton din urmatoarea perioada, episcopul vicar a incercat sa ofere agentilor permisul de conducere al pasagerei din dreapta, insa a fost refuzat de politisti. Cititi si:

Paisie Lugojanul, episcopul vicar al Timisoarei, depistat de radar conducand cu 170 km/h ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro