Reactia adversa bizara a femeilor la vinul alb: "Imi distruge viata"

Reactia adversa bizara a femeilor la vinul alb:

Frankie Colston, o tanara de 33 de ani, avea o relatie de aproape un an cu iubitul sau cand au fost invitati la o petrecere unde avea prilejul sa-i cunoasca prietenii. Sarah Turner, consilier dependente Exista alte cateva teorii cu privire la cauzele acestor reactii nepotrivite: nivelul crescut de zahar (vinul alb contine de pana la zece ori mai mult zahar decat cel rosu) si sulfitii, care sunt conservanti adaugati in vin. Caro Feely, care detine o plantatie viticola ecologica in sud-vestul Frantei, spune ca o revista de specialitate din aceasta tara a masurat anul trecut nivelul de pesticide continut de diferite tipuri de vin.

acum 64 luni (15 Jan 2015)

Frankie Colston, o tanara de 33 de ani, avea o relatie de aproape un an cu iubitul sau cand au fost invitati la o petrecere unde avea prilejul sa-i cunoasca prietenii.

"Aminitirile mele din seara respectiva sunt in ceata, slava Domnului, si ma ingrozesc de fiecare data cand ma gandesc la asta. Iubitul meu mi-a spus a doua zi ce s-a intamplat, cum ca am fost nepoliticoasa cu privire la opiniile celorlalti invitati si ca am tipat la ei insistand ca eu am dreptate, indiferent de subiect", a povestit tanara (foto dreapta), manager de restaurant, pentru publicatia "Daily Mail".

La final de seara, cand a realizat ca i-a jignit pe prietenii iubitului sau, a incercat sa planga si sa-si ceara scuze stropind cu saliva spre ei. Karen are 41 de ani, este instructor de fitness si ii placea sa bea vin alb in weekenduri, dar a renuntat la el dupa ce a rezalizat cat de rau ii face. Ea a povestit ca si alte femei care vin la cursurile ei au facut aceeasi constatare, iar una a mers atat de departe, incat i-a spus: "Vinul alb imi distruge viata".

Sarah Turner, consilier pe probleme de dependente in Marea Britanie, crede ca are un raspuns la aceasta dilema. Ea ofera consiliere terapeutica femeilor care vin la ea convinse ca au o problema cu alcoolul si spune ca aproximativ un sfert din ele au aceasta reactie bizara la vinul alb.

Pacientele imi spun ca devin atat de agresive dupa ce il beau, incat au facut lucruri de care nu s-au crezut vreodata capabile: au distrus mobila, au spart geamuri si chiar au condus cu viteza.

Sarah Turner, consilier dependente

Exista alte cateva teorii cu privire la cauzele acestor reactii nepotrivite: nivelul crescut de zahar (vinul alb contine de pana la zece ori mai mult zahar decat cel rosu) si sulfitii, care sunt conservanti adaugati in vin. Caro Feely, care detine o plantatie viticola ecologica in sud-vestul Fran... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro