Razvan Simion si Lidia Buble vorbesc despre relatia lor: "Nu am terminat o relatie si nu mi-am lasat copiii pentru Lidia"

Prezentatorul matinalului "Neata cu Razvan si Dani", de la Antena 1, a vorbit pentru prima data despre despartirea de sotia sa Diana, cu care are doi copii, si despre cum a inceput sa se indragosteasa de Lidia Buble, lamurind ca relatia de 15 ani pe care o avea cu mama copiilor sai s-ar fi incheiat oricum, chiar daca n-ar fi aparut tanara cantareta in viata sa.

acum 87 luni (25 Aug 2016)

Razvan Simion si Lidia Buble sunt protagonistii numarului de septembrie al revistei "Unica", pozand pentru prima data impreuna intr-un pictorial si vorbind deschis despre relatia lor intens mediatizata. Prezentatorul matinalului "Neata cu Razvan si Dani", de la Antena 1, a vorbit pentru prima data despre despartirea de sotia sa Diana, cu care are doi copii, si despre cum a inceput sa se indragosteasa de Lidia Buble, lamurind ca relatia de 15 ani pe care o avea cu mama copiilor sai s-ar fi incheiat oricum, chiar daca n-ar fi aparut tanara cantareta in viata sa.

"Nu am terminat o relatie pentru ca a aparut Lidia, nu mi-am lasat copiii, ci s-a intamplat ca Lidia sa apara in momentul in care terminam o relatie. A fost o perioada de tatonare, in care eu primeam zilnic confirmari ca ea e ce trebuie pentru mine", a declarat Razvan Simion pentru unica.ro.

Razvan Simion si Lidia Buble, impreuna pe coperta revistei "Unica" de septembrie FOTO unica.ro

La randul ei, Lidia Buble a spus cuvinte frumoase despre iubitul sau: "Nu are cum sa nu-ti placa Razvan.

Cei doi au fost provocati de jurnalistii revistei sa raspunda unor intrebari-fulger, pentru a arata cat de bine se cunosc unul pe celalalt. Astfel, aflam de la Razvan ca principala calitate a Lidiei este "sufletul ei minunat", iar cel mai mare defect e faptul ca are "prea mare incredere in oameni".

La randul ei, Lidia a spus ca principala calitate a lui Razvan este "mintea lui sclipitoare", iar principalul defect este ca "se enerveaza prea repede". Cantareta a dezvaluit ca prezentatorul este pasionat de fotografie, iar visul lui este sa produca emisiuni de televiziune. Cel mai mult il iubeste atunci cand o face sa se simta speciala, spune Lidia, si crede ca l-a cucerit prin faptul ca ii ofera echilibru. Se pare ca momentul lor preferat din zi este dimineata, atunci cand isi spun "te iubesc" si amandoi au fos... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro