Razvan Simion confirma despartirea de sotia sa, dupa ce au aparut informatii privind o relatie cu Lidia Buble

Razvan Simion confirma despartirea de sotia sa, dupa ce au aparut informatii privind o relatie cu Lidia Buble

Copiii sunt fara doar si poate centrul universului nostru si, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi sa il urmam, ei vor avea intotdeauna dragostea si sprijinul parintilor, al nostru, al amandurora. Asta e ordinea: Lorena (11 ani), Diana (16 ani), Elisei (18 ani), eu, Estera (23 de ani), Daniel (27 de ani), Corneliu (29 de ani), Daniela (31de ani), Simion (33 de ani), Beniamin (35 de ani), Iosif (37 de ani).

acum 61 luni (25 Jun 2015)

Recent, Razvan Simion a fost surprins de paparazzi parasind locuinta cantaretei Lidia Buble, insa niciunul dintre cei doi nu au confirmat ca ar avea o relatie. Totusi, astazi, 25 iunie, realizatorul TV a confirmat despartirea de sotia sa, Diana, dupa o relatie de 15 ani. De asemenea, Razvan Simion a precizat ca ruptura s-a produs "de ceva timp" si a tinut sa-i multumeasca sotiei sale pentru ceea ce l-a invatat, si pentru "povestea frumoasa" pe care au trait-o impreuna.

Mesajul integral al lui Razvan Simion "Timp de 15 ani am trait o poveste frumoasa, poveste din care s-au nascut cele mai importante fiinte din viata mea, copiii mei. De ceva timp drumurile no astre n-au mai fost aceleasi si am hotarat ca cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor nostri este sa o luam pe carari separate. Deciziile i

mportante nu sunt niciodata usor de luat, dar fiecare dintre noi si-a gasit puterea de a face ce a considerat ca este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fara doar si poate centrul universului nostru si, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi sa il urmam, ei vor avea intotdeauna dragostea si sprijinul parintilor, al nostru, al amandurora.

Am incercat intotdeauna ca viata mea personala sa nu fie transformata intr-un subiect public, de can-can, si le multumesc colegilor care mi-au respectat aceasta dorinta desi, prin prisma meseriei, au obligatia de a alerga dupa senzational. Diana, m-ai invatat sa traiesc altfel, sa ascult mai atent, sa citesc printre randuri, m-ai invatat ca dragostea se poate transforma intr-o prietenie sincera si de durata. Cine este Lidia Buble Cantareata Lidia Buble a fost descoperita de Adi Sina in 2013, hitul care a facut-o celebra fiind "Noi simtim la fel", care a adunat peste 16 milioane de vizualizari pe YouTube si au dat startul aparitiilor televizate si concertelor. Asta e ordinea: Lorena (11 ani), Diana (16 ani), Elisei (18 ani), eu,... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro