Razvan si Dani debuteaza pe marile ecrane in animatia "Mune: Gardianul Lunii"

Alaturi de prietena lui, Glim si de gardianul soarelui, Sohone, Mune porneste in misiunea de recuperare a stralucitorului astru. Alaturi de Razvan si Dani, printre vedetele care completeaza dublajul animatiei se numara: Dragos Bucur ca Mune, Delia Matache in rolul lui Glim, Dorian Popa ca Sohone, iar Vladimir Draghia in rolul lui Leeyoon.

acum 105 luni (9 Sep 2015)

"Desi am mai facut dublaje de filme animate este prima oara cand punem voci pentru aceeasi animatie. E mai greu decat pare dar pentru ca am vrut toti, cel putin o data, sa ne transformam intr-un personaj de poveste am muncit cu mare placere", a declarat Razvan Simion. Recunosc ca de data asta am fost mai putin stresat si am invatat sa ma bucur de ce se intampla in studio.

Mox, dublat de Razvan Simion, este un mic si indesat demon din lava plin de amaraciune. Interpretat de Dani Otil, Spleen este mereu deprimat si se plange ca nu ii place sa fie personajul negativ.

Intr-un univers in care ziua si noaptea se afla sub atenta grija a unor gardieni legendari, "Mune: Gardianul Lunii" il aduce in rol principal pe Mune, un spiridus al noptii, ales sa devina Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. In ciuda unei staturi deloc impunatoare si a lipsei sale de experienta in coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie sa ghideze Luna in noapte si sa vegheze asupra Lumii Viselor. Insa cand novicele si inocentul Mune pierde Luna din greseala, echilibrul planetei este in pericol, iar Soarele cade in mainile lui Necross, lordul lumii subterane si a ajutoarelor lui, demonii Mox si Spleen. Alaturi de prietena lui, Glim si de gardianul soarelui, Sohone, Mune porneste in misiunea de recuperare a stralucitorului astru.

Alaturi de Razvan si Dani, printre vedetele care completeaza dublajul animatiei se numara: Dragos Bucur ca Mune, Delia Matache in rolul lui Glim, Dorian Popa ca Sohone, iar Vladimir Draghia in rolul lui Leeyoon. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro