Razvan Sava este noul primar interimar al Capitalei

Razvan Sava este noul primar interimar al Capitalei

Razvan Sava este consilier PNL, iar potrivit declaratiei sale de avere detine un teren agricol de 480 mp in orasul Pantelimon, un apartament de 140mp in sectorul 1, un autoturism marca Jaguar si datorii la banci de 190.000 de euro.

acum 84 luni (26 Nov 2015)

Razvan Sava este noul primar general al Capitalei, dupa ce Stefanel Dan Marin a fost demis marti de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Razvan Sava este consilier PNL, iar potrivit declaratiei sale de avere detine un teren agricol de 480 mp in orasul Pantelimon, un apartament de 140mp in sectorul 1, un autoturism marca Jaguar si datorii la banci de 190.000 de euro. Salariul de consilier este de 1.000 de lei.

Stefanel Dan Marin a fost demis marti din functia de primar interimar al Capitalei, in urma votului membrilor CGMB, care s-au reunit astazi in sedinta extraordinara pentru alegerea noului primar interimar

Marin era primar interimar din luna septembrie, fiind numit in functie dupa suspendarea lui Sorin Oprescu acuzat de fapte de coruptie. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro