Razvan Sava, atac dur la Gabriela Firea. Inaugurarea Pasajului Piata Sudului, pe raspunderea constructorului

"Mi s-a transmis, nu oficial, ca sambata se va putea relua circulatia pe un fir de mers dus si unul intors prin Pasajul Piata Sudului, dar avand in vedere ca legislatia nu permite in acest moment sa se realizeze receptii partiale, practic ar fi raspunderea constructorului pentru acest acces la Pasajul Piata Sudului pe un fir dus si pe un fir intors. "Dupa aproape un an de zile de cand este primar general, doamna Gabi Pandele se multumeste sa constate aceeasi lipsa de implicare, in repetate randuri, a constructorului, tolerand bataia de joc fata de nervii si banii tuturor cetatenilor care sunt nevoiti sa treaca sau sa locuiasca in zona.

acum 73 luni (27 Apr 2017)

Pentru ca lucrarile nu sunt gata nici acum, dupa nenumarate promisiuni, primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, recurge la un artificiu pentru a mai potoli furia bucurestenilor din Berceni.

Ultima promisiune facuta de primarul general Gabriela Firea a fost aceea ca Pasajul Piata Sudului va fi gata dupa Paste.

Acum, primarul a iesit cu alta declaratie pe aceasta tema, respectiv ca i s-ar fi transmis ca sambata se va putea circula pe un fir de mers dus si unul intors. "Mi s-a transmis, nu oficial, ca sambata se va putea relua circulatia pe un fir de mers dus si unul intors prin Pasajul Piata Sudului, dar avand in vedere ca legislatia nu permite in acest moment sa se realizeze receptii partiale, practic ar fi raspunderea constructorului pentru acest acces la Pasajul Piata Sudului pe un fir dus si pe un fir intors.

La rampa a iesit si presedintele PNL Sector 4, Razvan Sava, fost primar general interimar, care a atacat-o dur pe Gabriela Firea, reprosandu-i "incompetenta manageriala, in calitatea de primar al Capitalei, pe tema pasajului de la Piata Sudului".

Sava, care a fost primarul interimar al Bucurestiului dupa arestarea lui Sorin Oprescu pana la alegerile locale de anul trecut, ii aminteste edilului general ca atunci cand a parasit functia a lasat Pasajul Piata Sudului finalizat in proprotie de 80%. "Dupa aproape un an de zile de cand este primar general, doamna Gabi Pandele se multumeste sa constate aceeasi lipsa de implicare, in repetate randuri, a constructorului, tolerand bataia de joc fata de nervii si banii tuturor cetatenilor care sunt nevoiti sa treaca sau sa locuiasca in zona. Acum sunteti in pozitia de a face, dar se pare ca propriile dumneavoastra vorbe de acum un an vi s-au intors impotriva. Stiindu-va femeie preacucernica va amintesc ca Dumnezeu nu doarme", se arata in declaratia de presa data publicitatii de Razvan Sava. "Este clar ca cineva profita de naivitatea dumneavoastra in materie de administratie si va i... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro