Razvan Lucescu, ruinat de patronul-pistolar. Se anunta "masuri puternice" impotriva lui PAOK Salonic

Razvan Lucescu, ruinat de patronul-pistolar. Se anunta

Pare ca nu ii este dat lui Razvan Lucescu sa cucereasca primul campionat din cariera sa de antrenor. A detinut diverse functii la fabrica de stat de tutun din Rostov, pentru ca dupa privatizare sa devina directorul lui Donskoy Tabac, cea mai mare fabrica de tutun din Ruia.

acum 32 luni (12 Mar 2018)

Pare ca nu ii este dat lui Razvan Lucescu sa cucereasca primul campionat din cariera sa de antrenor. Desi avusese un parcurs formidabil cu PAOK Salonic pana la cele doua derbyuri din Grecia, cu Olympiakos Pireu si AEK Atena, totul s-a ruinat din cauza unui suporter fara minte si a unui patron de club si mai inconstient.

Dupa ce recuperase la masa verde punctele pierdute cu Olympiakos, meci nedisputat pentru ca un suporter l-a lovit cu o rola de hartie pe antrenorul oaspetilor, PAOK putea reveni pe primul loc in campionat daca o batea pe AEK Atena. La ultima faza a jocului, fostul stelist Varela a marcat, dar inainte ca mingea sa intre in poarta, Mauricio, aflat in pozitie de ofsaid, a intentionat sa intervina si el in faza! Era insotit de mai multe garzi de corp, avea un pistol la spate si s-a indreptat amenintator spre arbitru cu mesajul "Esti mort!". In orice caz, de titlu nu mai poate fi vorba la Salonic si se ia in calcul chiar suspendarea campionatului. Nu vom permite nimanui sa ne deturneze de la aceasta cale, chiar daca decizii dificile necesita consultari cu UEFA", a declarat Georgios Vassilliadis, ministru al Sportului. A detinut diverse functii la fabrica de stat de tutun din Rostov, pentru ca dupa privatizare sa devina directorul lui Donskoy Tabac, cea mai mare fabrica de tutun din Ruia. a cumparat cel mai luxos hotel din Salonic si o companie de tutun din Grecia. In 1998 si in 2003 a fot ales deputat in Duma de Stat a Rusiei si este considerat un apropiat al lui Vladimir Putin. "PAOK a marcat un gol din ofsaid, arbitrul l-a anulat si jucatorii au inceput sa protesteze 4-5 minute fara ca centralul sa elimine pe cineva. Apoi a intrat pe teren patronul lui PAOK cu garzi de corp si s-a dus spre arbitru, apoi a venit spre banca noastra si a inceput sa ameninte pe toata lumea. Apoi au vrut sa incheiem meciul, dar presedintele nostru ne-a spus sa nu mai mergem pe un teren unde un om are o arma. Federatia greaca trebuie sa vada aceste lucru... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro