Razvan Lucescu, gest incalificabil in Grecia: Romanul, catalogat drept un "las" pentru modul in care s-a bucurat

Razvan Lucescu, gest incalificabil in Grecia: Romanul, catalogat drept un

PAOK Salonic, probabil cea mai buna echipa din Grecia in acest sezon, a platit in campionat un pret scump pentru iesirile huliganice ale fanilor, pierzand titlul in fata celor de la AEK Atena dupa mai multe depunctari.

acum 58 luni (14 May 2018)

PAOK Salonic, probabil cea mai buna echipa din Grecia in acest sezon, a platit in campionat un pret scump pentru iesirile huliganice ale fanilor, pierzand titlul in fata celor de la AEK Atena dupa mai multe depunctari. In finala cupei insa, echipa pregatita de Razvan Lucescu si-a luat revansa dupa un meci extrem de tensionat. PAOK s-a impus cu 2-0, iar Lucescu jr a cucerit primul trofeu de cand a preluat aceasta formatie in vara anului trecut.

Tehnicianul roman de 49 de ani mai are in palmaresul sau de antrenor trei cupe castigate cu Rapid si El-Jaish (Qatar), plus doua finale pierdute cu Rapid si Xanthi Skoda. Dupa triumful de sambata, fostul selectioner a facut o serie de gesturi obscene spre banca adversara. Iar Manolo Jimenez, tehnicianul celor de la AEK Atena, l-a desfiintat pe omologul sau din finala: "Cei lasi devin curajosi doar cand sunt in multime, protejati. Singuri, nu sunt in stare de nimic. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro