Razvan Burleanu a dat lovitura! Seful FRF a fost desemnat castigatorul unui premiu de nivel mondial

Razvan Burleanu a dat lovitura! Seful FRF a fost desemnat castigatorul unui premiu de nivel mondial

Razvan Burleanu a fost anuntat castigator la categoria Leadership de prestigiosul juriu al premiilor oferite de Leaders, importanta retea globala dedicata performantei in sport si business, si Aspire Academy, pentru cei mai performanti profesionisti sub 40 de ani din industria sportului mondial Au fost 585 de nominalizari la editiile din acest an ale premiilor Leaders Under 40 care certifica performantele tinerilor sub 40 de ani in industria mondiala sportului, cele 585 de personalitati provenind din 51 de tari.

acum 48 luni (27 Jul 2017)

Razvan Burleanu a fost anuntat castigator la categoria Leadership de prestigiosul juriu al premiilor oferite de Leaders, importanta retea globala dedicata performantei in sport si business, si Aspire Academy, pentru cei mai performanti profesionisti sub 40 de ani din industria sportului mondial

Au fost 585 de nominalizari la editiile din acest an ale premiilor Leaders Under 40 care certifica performantele tinerilor sub 40 de ani in industria mondiala sportului, cele 585 de personalitati provenind din 51 de tari.

Juriul din acest an a fost compus din 87 de experti reunind oficiali ai organizatiilor sportive internationale, manageri ai unor cluburi de fotbal precum Juventus Torino, Tottenahm sau Arsenal, specialisti din federatiile de fotbal din Germania sau Olanda, precum si experti din alte ramuri ale sportului mondial.

Doar 42 de candidati au fost laureati din totalul de 585 de nominalizati, premierea urmand sa aiba loc in cadrul unei gale care va fi gazduita de Muzeul National de Istorie din Londra pe 3 octombrie 2017. Cele 5 criterii fundamentale pentru acordarea acestui premiu au fost conducerea unei organizatii sportive cu un inalt standard de profesionalism, responsabilitatea unor decizii strategice in dezvoltarea organizatiei conduse, guvernanta transparenta si in baza valorilor etice, managementul diferitilor actori implicati in dezvoltarea organizatiei, dezvoltarea principiilor de buna practica.

Printre laureatii anteriori ai categoriei Leadership se numara Jamie Regle - director comercial Manchester United, Hicham El Amrani - secretar general al Confederatiei Africane de Fotbal, James Johnson - managerul departamentului fotbal profesionist in cadrul FIFA, Omar Berrada - Chief Operating Officer la Manchester City, Chris Klein - presedinte LA Galaxy. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro