Razbunarea unui barbat inselat starneste indignare: si-a scos iubita goala in strada VIDEO

Razbunarea unui barbat inselat starneste indignare: si-a scos iubita goala in strada VIDEO

Scoate prosopul si plateste pentru rusinea pe care o simt dupa ce ti-am spus cat esti de frumoasa si ca vreau sa intemeiez o familie alaturi de tine, pentru ca tu sa vorbesti in timpul asta cu inca sapte barbati."

acum 82 luni (21 Jan 2016)

Femeia este umilita in vazul lumii de barbatul furios, noteaza publicatia Daily Mail, timp in care o filmeaza cu telefonul mobil si o jigneste.

Inregistrarea postata pe internet a provocat indignare in randul celor care au vazut-o, multi considerand gestul barbatului deplasat, indiferent de greseala facuta de iubita sa. Initial, filmarea o arata pe femeie acoperita cu un prosop, dar barbatul i-l smulge, iar aceasta incearca sa-si acopere goliciunea ascunzandu-se dupa masinile de pe strada. Scoate prosopul si plateste pentru rusinea pe care o simt dupa ce ti-am spus cat esti de frumoasa si ca vreau sa intemeiez o familie alaturi de tine, pentru ca tu sa vorbesti in timpul asta cu inca sapte barbati."

Multe dintre persoanele care au urmarit filmuletul au postat comentarii in care spun ca tanara nu merita sa fie astfel umilita, chiar daca a facut ceea ce sustine iubitul sau. Altii, considera insa ca femeia pare destul de calma in situatia data, la fel si iubitul, si se intreaba daca nu cumva totul este o inscenare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro