Razbunarea mistretilor? Vanatoarea de la Balc incepe cu stangul pentru Ion Tiriac. Milionarul a avut probleme cu aterizarea avionului

Razbunarea mistretilor? Vanatoarea de la Balc incepe cu stangul pentru Ion Tiriac. Milionarul a avut probleme cu aterizarea avionului

Un domeniu de 150 de hectare Pe proprietatea de 150 de hectare a afaceristului Ion Tiriac, unde are loc, de maine pana duminica, controversata vanatoare anuala, la care sunt asteptati zeci de milionari din Europa, a inceput agitatia. Se stie, insa, ca, pe langa distractia pe cinste a vanatorilor, care a starnit, de multe ori, revolta in randul romanilor, din cauza trofeelor sangeroase ale milionarilor, evenimentul de la Balc al lui Ion Tiriac este si o modalitate de a cultiva relatiile intre bogatii Europei si un bun prilej de a-si stabili planuri de afaceri impreuna.

acum 62 luni (19 Dec 2014)

UPDATE 16.00 Aeronava in care se afla afaceristul Ion Tiriac a aterizat, vineri, pe aeroportul din Oradea, in jurul orei 15.00.

Initial, Tiriac ar fi trebuit sa ajunga cu avionul la Debrecen, dupa care, prin vama din Valea Mare ar fi urmat sa treaca pentru a ajunge la Balc.

In urmatoarele ore, pe aeroportul din Oradea este asteptata sa aterizeze o alta aeronava ce are destinatia Italia, cel mai probabil in ea fiind oameni de afaceri invitati la vanatoarea de la Balc.

Un domeniu de 150 de hectare

Pe proprietatea de 150 de hectare a afaceristului Ion Tiriac, unde are loc, de maine pana duminica, controversata vanatoare anuala, la care sunt asteptati zeci de milionari din Europa, a inceput agitatia.

Printre cei asteptati sa ajunga in seara aceasta la Balc sunt milionari din toata Europa, care nu rateaza aproape niciun an la vanatoarea lui Tiriac.

Este vorba despre: George Marsan, primarul din Monaco, Wolfgang Porsche, mostenitor al imperiului auto german Porsche, Klaus Mangold, presedintele Daimler Chrysler, Jose Merino Jimenez, bancher spaniol, si Volker Schmidt, unul dintre cei mai mari vanzatori de publicitate sportiva din Europa.

Petrecere romaneasca

Inca de saptamana trecuta au inceput pregatirile, iar zeci de localnici au fost tocmiti de Ion Tiriac pe post de bucatari si personal de serviciu, pentru a le asigura tot confortul musafirilor. Acestia din urma vor ajunge, in cursul zilei de astazi la Balc, unde vor ramane pentru doua partide de vinatoare, sambata si duminica, dar si pentru petreceri ca la carte. Din anii trecuti se stie ca, la prima masa alaturi de prieteni, Tiriac ii rasfata pe acestia cu muzica artistilor romani, printre invitatii anilor trecuti numarandu-se maestrul Gheorghe Zamfir, lautarii Gina Lincan si Petrica Andrei, acordeonistul Marian Mexicanu, tambalistul Lu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro