Razbunarea crunta a unui barbat inselat de sotie cu un cioban: l-a legat pe amant de gat si l-a purtat descult 4 kilometri

Razbunarea crunta a unui barbat inselat de sotie cu un cioban: l-a legat pe amant de gat si l-a purtat descult 4 kilometri

Cu mintile intunecate de alcool si manat de gandul razbunarii, Florin Fogorasi, un barbat in varsta de 29 de ani din comuna salajeana Chiesd, a decis sa ii aplice o corectie amantului sotiei lui.

acum 63 luni (16 Jun 2017)

Cu mintile intunecate de alcool si manat de gandul razbunarii, Florin Fogorasi, un barbat in varsta de 29 de ani din comuna salajeana Chiesd, a decis sa ii aplice o corectie amantului sotiei lui. Asa se face ca in noaptea de 14 spre 15 mai 2016, impreuna cu prietenul sau, Marian Bojan, de 31 de ani, s-a deplasat la stana de oi din colonia Sighetu Silvaniei, la care lucra P.F., barbatul care ii sedusese nevasta. Mai apoi, sotul inselat l-a legat cu un bici de gat si l-a obligat sa-l insoteasca descult, pe o distanta de aproximativ 4 kilometri, pana la casa in care locuia impreuna cu femeia infidela. Ajunsi la destinatie, Florin Fogorasi i-a pus fata in fata pe cei doi amanti si l-a retinut pe barbat impotriva vointei sale pana ce l-a determinat sa recunoasca relatia.

Sensibilizat de suferinta barbatului, cel de-al doilea inculpat i-a imprumutat amantului batut o pereche de incaltaminte, ca sa se poata intoarce la stana.

Acum Fogorasi va trebui sa dea socoteala in fata judecatorilor din Simleu Silvaniei pentru savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate, loviri sau alte violente, violare de domiciliu si amenintare. Cat despre Bojan, prietenul care l-a ajutat sa-si duca planul la bun sfarsit, acesta este acuzat de loviri sau alte violente si violare de domiciliu.

Ciobanul, care a avut nevoie de doua-trei zile de ingrijiri medicale in urma leziunilor traumatice suferite, s-a constituit parte civila cu suma de 10.000 de lei.

Mai puteti citi:

Aventura de cosmar pe taram thailandez. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro