Razboiul Uber-taximetristi s-a mutat pe pagina de Facebook a Radio Guerilla. Cine sapa groapa altuia...

Razboiul Uber-taximetristi s-a mutat pe pagina de Facebook a Radio Guerilla. Cine sapa groapa altuia...

Toata organizarea a avut loc pe grupul de Facebook "Clubul Taximetristilor", loc virtual de sueta si dat cu parul in Uber pentru categoria mai sus mentionata.

acum 59 luni (3 Nov 2017)

Toata organizarea a avut loc pe grupul de Facebook "Clubul Taximetristilor", loc virtual de sueta si dat cu parul in Uber pentru categoria mai sus mentionata. Circa 70 de oameni au contribuit la scaderea rating-ului postului de radio, de la cinci stele, la o evaluare de "doar" 4,6. Cand au auzit de acest demers, au intrat rapid pe Facebook si s-au ocupat de repararea imaginii online a Radio Guerilla, astfel ca aceasta a revenit la un rating de cinci stele. Ce e si mai interesant este faptul ca postul de radio a avut o dedicatie speciala pentru cei care au vrut sa faca rau doar de dragul de a face rau.

"Draga Marius, draga Clubul Taximetristilor, in urma apelului vostru peste 70 de cetateni au intrat instant pe pagina noastra si ne-au dat din senin calificativul "1". Dar ati mai reusit ceva la care nu va asteptati: pentru treaba de mai jos nu numai ca NU o sa oprim campania Uber ci, din contra, am hotarat le oferim 10 (zece) zile suplimentare de difuzari gratuite. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro