Razboiul interlopilor romani pentru controlul prostituatelor din Madrid. "Avea pretentia de la mine sa fac 40.000-50.000 de euro pe luna"

Razboiul interlopilor romani pentru controlul prostituatelor din Madrid.

"Din partea lui Tiganu' pentru Becu, Becu, Becu!", "Din partea lui Alberto Spaniolu' pentru Becu, Becu, Becu", de la "De la Ghiocel Junior inca o data pentru Becu, Becu, Becu!", "De la Auras de la Giurgiu, pentru Becu", "Asa petrec milionarii!", curgeau dedicatiile. Cine era nasul mare Marian Tudorache (foto youtube) a fost retinut saptamana aceasta de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Biroul Teritorial Dambovita, intr-un caz in care este investigat modul in care zeci de tinere romance au fost inselate si fortate sa se prostitueze in Spania. "De la restul membrilor si prostituatelor percepe taxe de protectie pentru a-si desfasura activitatea infractionala pe teritoriul controlat de acesta in orasul Madrid considerat de acesta ca fiind zona lui dupa ce a fost arestat interlopul Ioan Clamparu zis Cap de Porc si dupa moartea numitului Dorel Inocentiu Hanea cu care a avut un conflict violent tocmai pentru stabilirea zonelor de influenta, a prostituatelor si a membrilor gruparii", a explicat procurorul DIICOT cum era organizata gruparea lui Becu.

acum 80 luni (30 Nov 2017)

"Stim cu totii ca are valoare, este Becu nasu' mare", este refrenul pe care manelistul Florin Salam il repeta insistent, pe muzica orietala, la o nunta in Spania.

Fericitul eveniment avea loc in toamna anului 2016 la un restaurant din Valencia, iar la petrecere erau sute de nuntasi. Invitatii de seama erau din partea nasului, Marian Tudorache, zis Becu. Dedicatiile curgeau pentru toti invitatii, bancnotele de sute de euro erau aruncate peste manelisti, iar distractia s-a intins toata noaptea. "Din partea lui Tiganu' pentru Becu, Becu, Becu!", "Din partea lui Alberto Spaniolu' pentru Becu, Becu, Becu", de la "De la Ghiocel Junior inca o data pentru Becu, Becu, Becu!", "De la Auras de la Giurgiu, pentru Becu", "Asa petrec milionarii!", curgeau dedicatiile. Cine era nasul mare Marian Tudorache (foto youtube) a fost retinut saptamana aceasta de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Biroul Teritorial Dambovita, intr-un caz in care este investigat modul in care zeci de tinere romance au fost inselate si fortate sa se prostitueze in Spania. Erau recrutate prin promisiuni mincinoase de catre proxeneti si indemnate/amenintate sa practice prostitutia. Potrivit DIICOT, Chita este un fost politist care l-ar ajuta pe interlop cu informatii despre concurenta in ce priveste retelele adverse de crima organizata si chiar ar fi determinat diversi politisti sa foloseasca neautorizat bazele de date, obtinand astfel informatii pe care i le-a transmis lui Becu. In special era vorba de date personale ale unor tinere care urmau sa se prostitueze in folosul gruparii. Potrivit procurorilor DIICOT, "Becu" este interlopul roman care a preluat spre coordonare si o parte din grupul infractional organizat constituit de Ion Clamparu, odata cu incarcerarea celui din urma de catre politia din Spania. Astfel, s-a mai stabilit ca acesta controleaza o retea de prostituate pe raza oraselor Madrid si Castellion, precum si din cartierul Slough ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro