RAZBOIUL dintre Mircea Diaconu si ANI, la final

RAZBOIUL dintre Mircea Diaconu si ANI, la final

Europarlamentarul independent Mircea Diaconu, membru al grupului ALDE din Parlamentului European, a fost ales luni vicepresedinte al Comisiei de cultura si educatie a legislativului european (CULT).

acum 73 luni (26 Sep 2014)

Europarlamentarul independent Mircea Diaconu, membru al grupului ALDE din Parlamentului European, a fost ales luni vicepresedinte al Comisiei de cultura si educatie a legislativului european (CULT). Din aceasta pozitie, eurodeputatul afirma ca se va ocupa de mai multe proiecte ramase nefinalizate, printre care "unul fabulos" privind cinematografia.

"Am parcurs rapid proiectele legislaturii trecute, unele neterminate inca, subiecte interesante venite de la Comisie si am notat cel putin patru subiecte fabuloase acolo care ma incanta. noi facem filme geniale, dar nu le vindem si asta e ceea ce ma pasioneaza la nivel european cu adevarat", a declarat Diaconu pentru presa romana.

El s-a declarat foarte incantat din noua pozitie ca fiind un punct strategic din care "poate sa miste niste roti pentru cultura europeana". ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro