Razboiul candidatilor la Primaria Capitalei. Cine a castigat confruntarea de la Antena 3

Razboiul candidatilor la Primaria Capitalei. Cine a castigat confruntarea de la Antena 3

Gabriela Firea a optat pentru personalitati din mai multe domenii, printre care actrita Rodica Popescu Bitanescu, Nicusor Dan a fost sprijinit de reprezentanti ai societatii civile, Catalin Predoiu i-a avut in spatele sau pe candidatii PNL de la Sectoare, iar alaturi de Daniel Barbu au fost colegii sai din ALDE, in frunte cu Calin Popescu Tariceanu. Predoiu i-a adus aminte cum, in calitate de purtator de cuvant al campaniei lui Vctor Ponta, Firea a dezinformat populatia aratand o ambasada goala de la Liverpool, spunand ca era de fapt la Londra, acolo unde coada se intindea pe zeci de metri. Daca aceasta perceptie asupra emisiunii nu se si viralizeaza, daca nu exista un follow-up de mesaj si pentru momente cheie, daca apelul pentru candidatii de dreapta nu e perceput la nivel mare, atunci prestatia de aseara ramane o tresarire de orgoliu dintr-o campanie anosta si fara repercusiuni asupra rezultatului", a spus Adi Zabava.

acum 75 luni (24 May 2016)

A doua dezbatere electorala l-a adus, in premiera, pe Catalin Predoiu in acelasi studio cu Gabriela Firea, Nicusor Dan si Daniel Barbu, principalii contracandidati la Primaria Capitalei. Primele mesaje transmise de candidati au fost prin modul in care si-au alcatuit echipa de sustinatori. Gabriela Firea a optat pentru personalitati din mai multe domenii, printre care actrita Rodica Popescu Bitanescu, Nicusor Dan a fost sprijinit de reprezentanti ai societatii civile, Catalin Predoiu i-a avut in spatele sau pe candidatii PNL de la Sectoare, iar alaturi de Daniel Barbu au fost colegii sai din ALDE, in frunte cu Calin Popescu Tariceanu.

"Cred ca Gabriela Firea a mers pe idea traditionala a transferului de simpatie. Desi are pe lista de consilieri membri actuali ai Consiliului General, nu i-a adus pe aceia, ci pe cei noi. Nicusor Dan a transmis mesajul ca reprezinta societatea civila, ca vine de acolo si ca este sustinut de societatea civila. A preferat sa vina cu oameni simpli, tocmai pentru a tranmsite mesajul ca oamenii simpli ar trebui sa se simta reprezentati. A incercat sa anihilzeze atributul de hipser care i se pune. Laudele actritei Rodica Popescu Bitanescu pentru Gabriel Firea au generat un moment de tensiune intre Nicusor Dan si candidatul PSD.

Sustinatorii candidatului USB, Nicusor Dan, printre care si jurnalistul Liviu Mihaiu, au vociferat in sala, iar Gabriela Firea a a tinut sa intervina, aratand ca "daca nu ai bun simt, degeaba avem multa carte". In replica, Nicusor Dan a spus ca osanalele ridicate de actrita Gabrielei Firea ii aduc aminte de "Epoca de aur", afirmatie care a scos-o din sarite pe Rodica Popescu Bitanescu. Te rog foarte mult sa te controlezi de aici inainte cand vorbesti, sa nu mai faci acuzatii, ca nu cunosti viata mea personala.

Sociologul Alfred Bulai crede ca Gabriela Firea a iesit castigatoare din disputa cu Nicusor Dan care a avut-o in prim-plan pe Rodica ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro