Raspunsul Serenei Williams la comentariile discriminatorii facute de Ilie Nastase

Raspunsul Serenei Williams la comentariile discriminatorii facute de Ilie Nastase

"Ma dezamageste sa aflu ca traim intr-o societate in care oameni ca Ilie Nastase pot face astfel de comentarii rasiste la adresa mea si a copilului meu nenascut si comentarii sexiste impotriva colegelor mele.

acum 77 luni (25 Apr 2017)

"Ma dezamageste sa aflu ca traim intr-o societate in care oameni ca Ilie Nastase pot face astfel de comentarii rasiste la adresa mea si a copilului meu nenascut si comentarii sexiste impotriva colegelor mele. Am spus-o o data si o voi spune din nou, lumea a ajuns atat de departe, dar totusi mai are mult de parcurs. Ei vor avea sprijinul meu total", a postat, luni, Serena Williams, pe contul ei de Instagram, potrivit BBC. In mesajul ei, Williams a inclus cateva versuri din poezia "Tot ma ridic" (Still I Rise) a luptatoarei americane pentru drepturile civile Maya Angelou:

Federatia Internationala de Tenis (ITF) a deschis o ancheta dupa un comentariu al capitanului nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, despre copilul nenascut al Serenei Williams. La conferinta de presa de vineri, dinaintea partidei Romania - Marea Britanie din Fed Cup, in timp ce Simona Halep raspundea in engleza unor intrebari referitoare la faptul ca Serena Williams este insarcinata, Ilie Nastase s-a adresat in limba romana unui membru al echipei: "Sa vedem ce culoare are. Williams a anuntat, saptamana trecuta, ca este insarcinata in 20 de sapatamani. Ea este logodita si urmeaza sa se casatoreasca cu Alexis Ohanian, co-fondatorul retelei de socializare Reddit. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro