Rares Bogdan si marea durere a vietii lui

Rares Bogdan si marea durere a vietii lui

Nu a fost sa fie, pesedistii au facut si ei in fine o fapta buna si i-au tras clapa cum i-au tras-o ei si aliatilor lor intru USL, asa ca Rares Bogdan a trebuit sa se intoarca in aceeasi zi in genunchi la Cozmin Gusa, implorandu-l sa-l reprimeasca la Realitatea tv ca nu cumva sa fie somer de lux sau, Doamne fereste!, expert in comunicare la firmele de salam, polonez, toba si jumari ale lui Tata Socru. Nepregatit, crezand ca ii merge si de data asta cu retorica-i gaunoasa si cuvintele ce in gura lui nici macar din coada nu suna, Raresica, purtator de geanta si de telefon mobil al generalului Izmana si tovaras de restaurant al duduii Alina Gorghiu, ca asta inseamna echidistanta pentru marele teleast ot Cluj, a luat-o de cateva ori in plex.

acum 94 luni (10 Feb 2016)

>

Aceea traita la finele lui 2013, atunci cand i-a fost trasa de sub ilustru-i dos, in cel mai umilitor chip posibil, ipotetica perna de presedinte-director general al TVR. Acolo de unde planuia sa incalce toate regulamentele si sa faca emisiuni la care sa il aiba, fara doar si poate, drept invitat permanent pe binefacatorul lui, infractorul de presa si nu numai, nasul Sorin Rosca Stanescu.

Rares Bogdan isi facuse bagajele de la Realitatea tv si isi varase deja in valize costumele de firma si cravatele de un violet bacovian si ridicol absolut. Nu de la periferia geografica si mediatica unde se afla Realitatea, ci din plin centrul Capitalei, din Calea Dorobanti, de pe ecranul Televiziunii nationale.

Nu a fost sa fie, pesedistii au facut si ei in fine o fapta buna si i-au tras clapa cum i-au tras-o ei si aliatilor lor intru USL, asa ca Rares Bogdan a trebuit sa se intoarca in aceeasi zi in genunchi la Cozmin Gusa, implorandu-l sa-l reprimeasca la Realitatea tv ca nu cumva sa fie somer de lux sau, Doamne fereste!, expert in comunicare la firmele de salam, polonez, toba si jumari ale lui Tata Socru.

De atunci, din acel decembrie al anului 2013, Raresica al nostru e foc si para nu doar pe PSD si pe Victor Ponta, ci si pe TVR. Bogdan s-a napustit asupra TVR luni seara intr-o emisiune avandu-l drept invitat permanent pe intelectualul de mare clasa, dar cu exprimare gangava in limba romana contemporana, general de carton, politician traseist, fost tenisman si neizbavit playboy intarziat pe numele lui Ilie Nastase.

Iar daca bietul Nasty i-a facut jocul d-lui Bogdan ca, deh, atata il duc mintea si vocabularul saracacios, invitatii prin telefon, mai greu manipulabuli din fire, adica presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, si jurnalistul Catalin Tolontan nu au vrut si pace sa joace rolul de acuzatori publici impotriva "antinationalei", "nepatrioticei" TVR. Care ar arunca multii bani pe fereastra si nu ar tran... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro