Rapperul miliardar Dr. Dre a fost incatusat de politisti dupa un conflict cu un sofer

Rapperul şi producătorul american Dr. Dre, cunoscut pentru textele sale in care denunţă violenţele poliţiei impotriva oamenilor de culoare, a fost incătuşat de poliţişti luni, la Los Angeles, in urma unei dispute in apropierea domiciliului său, au anunţat autorităţile, preluate de AFP, informează Agerpres.

acum 60 luni (26 Jul 2016)

Rapperul şi producătorul american Dr. Dre, cunoscut pentru textele sale in care denunţă violenţele poliţiei impotriva oamenilor de culoare, a fost incătuşat de poliţişti luni, la Los Angeles, in urma unei dispute in apropierea domiciliului său, au anunţat autorităţile, preluate de AFP, informează Agerpres. Şoferul a sunat la poliţie, afirmand că Dr. Dre ii cerea să plece ameninţandu-l cu un pistol. Poliţiştii au mers la faţa locului şi l-au incătuşat pe cantăreţ, ţinut intr-o maşină de patrulare in timp ce autorităţile desfăşurau ancheta.

In cele din urmă nu a fost găsită nicio armă şi Dr. Dre a fost eliberat.

Dr. Dre (51 de ani) este unul dintre cei mai bogaţi oameni din industria muzicală. El şi-a vandut firma, Beats - celebră prin căştile sale multicolore -, companiei Apple cu 3 miliarde de dolari in 2014.

Incidentul apare in contextul tensiunilor ridicate intre comunităţile de culoare şi forţele de ordine americane. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro