Rapperul Ludacris va deveni tata pentru a treia oara

(Vezi galeria foto de mai sus) Acesta va fi primul copil al cuplului, dar al treilea pentru Ludacris, care mai are doua fiice, Karma, in varsta de 14 ani, si Cai Bella, in varsta de un an, din relatii anterioare.

acum 68 luni (3 Mar 2015)

Artistul a publicat pe contul sau de Instagram o fotografie in care saruta burtica de gravida a sotiei sale Eudoxie Mbouguiengue.

Fotografia a fost initial postata de Eudoxie Mbouguiengue pe reteaua de socializare cu mesajul "o zi frumoasa la plaja". (Vezi galeria foto de mai sus)

Acesta va fi primul copil al cuplului, dar al treilea pentru Ludacris, care mai are doua fiice, Karma, in varsta de 14 ani, si Cai Bella, in varsta de un an, din relatii anterioare.

Ludacris, in varsta de 37 de ani, s-a logodit si casatorit cateva ore mai tarziu cu actuala sa sotie, Eudoxie Mbouguiengue, pe 24 decembrie 2014. Alaturi de colegii sai de generatie din Atlanta, rapperul Big Boi si Andre 3000 din grupul OutKast, Ludacris este unul dintre cei mai influenti rapperi din curentul Dirty South care au avut succes pe plan international la inceputul anilor 2000. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro